Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je najgore bilo kad je nekoliko iz mog razreda u srednjoj izmislilo da sam nešto ukrao, kakva okrutna šala. Ja bi prolazio školskim hodnikom a oni bi uperivali prstom i uzvikivali LOPOV, LOPOV, LOPOV! Možda bi nekom bilo i svejedno, ali za mene iz patrijarhalne porodice gdje je nezamislivo nešto tako uraditi je bio pravi šok, otišao sam u wc, plakao i jecao. Kad je to došlo do nastavnika, za njih je to bilo "djeca se malo šalila".
Dobro si prezivio jbt
Mene su zvali kuronja.
U Americi ovakvi na kraju ubiju 20 ljudi i svi se cude sto...
I kad kažu djeca su najiskrenija, najbolja bića... Djeca su najokrutnija bića zapravo.. pogotovo u toj osnovnoj školi... Ne prezaju ni od čega, nemaju osjećaja, ne razumiju... Tad im je bitno samo nekoga ismijati, poniziti i sta sve ne...
Eh tugo ni djeca vise mirna nisu
Postali smo drzava nemara za sve sfere
Hitno raditi na prevenciji vrsnjackog nasilja
Direktori skola i nastavnici su uglavnom nijemi na vrsnjacko nasilje.Kod njih je to uvijek ma salili se.Nije ni cudo sto se sve vise djece ubija zbog toga a nazalost niko ne odgovara za to.Majka djeteta je pametna sto ih je tuzila.
Ta djeca koja zlostavljaju su 99,99% zlostavljana od svojih... najvjerojatnije roditelja, njih treba riješiti najprije pa bi se onda mogao riješiti problem maloljetnika koji zlostavljaju slabije. Nema većeg jada i slabića od onoga ko slabijeg od sebe maltretira.
Mali je sigurno nježan, pametan i kulturan u odnosu na ove propalice praznih glava koji ga maltretiraju i vjerovatno su veći i od nastavnika. Najviše su krivi roditelji takvih klošara.
Pa evo i gradzani bjeze a uhljebi ostaju,svugdje isto,koja pravda jesta to.
Sve se nosi iz kuće.....
Škola je danas poligon za sve a najmanje za odgoj i obrazovanje. Za to su krivi upravo nadležni kojima se treba i obratiti da to riješe.
Samo preuzet stvari u svoje ruke,doci polupat i djecu i roditelje i cao !
SVE MI OVO MIRIŠE, DA JE NA NACIONALNOJ OSNOVI, SVE JE ZAKUKULJENO I ZAMUMULJENO, POGOTOVO POSLE ČASA VERONAUKE
U Zenici nisu vidjeli Srbina 30 godina, češće se Jeti ukaže nego Srbin
Mozda bi bilo pametno upisati dijete na djudo,karate ili neku drugu borilacku vjestinu,bez obzira na sve ovo.Moze mu valjati u zivotu.
Dijete koje uvidi i na svojoj kozi dozivi razocarenje "autoritetima" - nastavnicima, direktoru i ostalim odraslima, obicno izgubi SVO SAMOPOUZDANJE pa nema elana ni za kakve borilacke vjestine nazalost... Nit je ono krivo nit njegovi roditelji ako ne trenira borilacke vec su krivi nadlezni i roditelji malih zlikovaca u nastajanju!
majku im primitivnu koja govna sve idu u skolu a o direktoru uciteljici i policiji stoci da ne govorim...bem ti bosnu bolesnu