Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"kanton će se vratiti na raniji režim testiranja, uz obaveznu racionalnu potrošnju testova." Racionalna potrošnja tesstova u prijevodu znači; Ajd kući, nije ti ništa, mlad si, proće to!
Nama uvjek nesto fali. Sad dok oni nadju infektologe nestace testovi i sve tako u krug.
A kad odes kao mladi doktor na razgovor kaze ne treba nama doktora....
Evo ja cu
Treba nabavit defektologa, jer smo sve vise defektni
U Zenici fali KV majstora, o doktorima da ne govorimo!😲
iselili se u sarajevo
Sve ce to Kaknjo namirit i njegova SDA muslimanska selam alejk kriminalna organizacija
Jupić se busa kako je krizni štab u ZDK odradijo dobar posao a jedini su kanton koji nije testirao 10 dana. Pa šta su radili čitavo ljeto, zašto nisu nabavili testove a sada im treba i infetologa da imaju na 10 oboljelih zdravstvenog radnika po jednog infektologa a običan narod neka se sam snalazi kako u borbi sa Covid 19 tako i uopšte protiv svake bolesti. Žalosno!!!!
Pravim infektologe povoljno,na veće količine odobravam atraktivne popuste.Za naručioce koji rade preko Vlade FBIH ne uračunavam PDV.
Smijesno. Pa Sebija ne da infektolozima i anesteziolozima da lijece ljude u Sarajevu, a ne da ih jos u Zenicu posalje.
Pa zasta ce vam 46 infektologa braco moja..
Kanton a ne Zenica.
Nedostaje kad mladi nece da se skoluju, a oni sto se skoluju zavrse na Zapadu. Mladima je prioritet cuclati nargilu, gubiti vrijeme u kaficu i konobarisati u slobodno vrijeme. Nazalost.
46?????