Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, niste ni vi, zenicki taksisti pravi, cvjecke. 1. nema taksimetra, nema oznacenog cjenovnika tako da neko ko nije upucen u vase interne cijene nikad ne moze cijenu neke rute, cijenu po kilometru, nacin na koji obracunate, i sl. 2. primite vise razlicith putnika u auto u isto vrijeme, svima naplatite isto a ne pitate onog prvog putnika da li to njemu smeta 3. nekad i vi dodjete na stanicu pa upitate ima li neko za po marku, ili marku i po do Crkvica pa napunite auto i vozite
@Zenicankado16 u Tuzli je isto. Za 4 km mi naplati 12 maraka kad je vidio da sa dosao iz drugog grada. Nikad vise.
@munjax sjećam se nekada su bila zlatna vremena u Tuzli 2 KM preko cijelog grada se vozalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma najbolje je da i regularni taxisti pocnu da neplacaju nista i onda su svi jednaki ko jebe drzavu
pa moraju radit na crno kad ste vi uduplali cijene ilidza-carsija 20km pa helikopter je jeftiniji
Stvarno su bezobrazni. Treba da stave cijene da budu pola marke po kilometru. Nema veze sto je cijena goriva 2.40 po litru i sto neki jedva sklapaju kraj s krajem. Ja hocu da se vozim ko gospoda za 5 maraka po citavom gradu.
zasto bi davao 5 kad mogu za marku se voziti....lijepi naši markaši
Radi inspekcija, ali glavni problem je sto putnici nece da proznaju da su kod ilegalnog taksiste, svi govore da su neka rodbina.
Najviše vole kada vide da si stranac ne poznaješ grad pa te izvozaju naokolo da ti nabiju bespotrebne kilometre i što više naplate.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Prosvjeduju jer im ilegalci smetaju da legalno kradu.
Zenicki taksiti su preskupi 2 marke start , ne pale nikad taksimetar i bezobrazni su (cast nekolicini momaka koji su fini).dabogda nam uber dosao pa ce te zaliti za nama a do tad uzivajte u drustvu markasa
ne lupaj gluposti cuj skupi ahahha
Ja svaki put kada udjem u taksi kazem vozacu da upali taksimetar ako on to sam ne uradi, mora nekog reda biti
sve ke kod nas crno
Svaku sam vožnju skupo naplaćiva, kad je došo UBER propa sam u poslu!!!
Prvi komšija voza djecu od policajaca u škole, nelegalan :)
A zato vi vozite po taksimetru ne d'o Bog! Prvo svoju avliju očistite, ilegalci!
Na.zalost ni gradjani nemaju razvijemu svijest da prijave te, niti legalni vozaci, niti saobracajni inspektori rade svoj posao. Ovih 50 se moze lagano pohvatati za dan. Pa Zneicu na.biciklu za dan obidjes
Zna se ko su ti ljudi,voze tako već 10 godina i više,neki imaju po 5000 maraka kazni ali i dalje su tu i voze
Uglavnom ilegalci voze za zenicka naselja udaljena do otprilike 10km od centra Zenice i ja ih u potpunosti razumijem. Autobusi su svaka 2-3 a neka i 4 i vise sati (npr. autobus za jedno selo u Zenici udaljeno nekih 7km od centra vozi ujutro u 7:40, i naredna voznja je u 11:40 pa ti vidi) Ilegalci za voznju od 7-8km naplate 1,5-2 KM (dijeljeno vozilo sa drugim ljudima, koliko kosta i autobus), a legalni taksisti prvo ne voze te rute, a drugo ako i uzmu da voze, za 7km naplate 15-20 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)