Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traze iste uslove kao u Sarajevu ? A sto ne traze isti broj rokova za polaganje ispita kao u Sarajevu ? U Zenici cini mi se 6 7 rokova, u Sarajevu imaju 4, prije je bilo 3 roka, nisi mogao polagati predmete iz zimskog u ljetnom semestru.
@Goluban90 Tražimo iste uslove kao Sarajevo i Tuzla, mislim da Vam je Tuzla tu promakla, koja ima jednak broj ispitnih rokova kao i Zenica, i koja se na kraju krajeva prva izborila za svoja prava.
Koja smo mi država prosjaka. Samo daj džaba, a za svoju marku guze bi dali. Daj džaba obrazovanje, zdravstvo, stan,, subvencije, borci, invalidi, njihova djeca, žene, penzioneri, budžetlije, javna preduzeća, razn udruženja
@stangla_angla sve preko realnog sektora. Zato jesmo najgora drzava u Evropi po svemu, n dnu sno, živimo "propast", a pored svega najsporije napredujemo. Jedini spas je odlazak.
Mi ćemo postat akademski građani kad tad , dok je pojedincima za tastaturom jedina želja zašto moja tv nema novu tv da bi pratili repku hehe. Srdačan pozdrav
@fbUser1602502426 Nabijem ja takve akademske gradjane sto im treba beuzslovni prelazak. Vi da cemu valjate vi bi godinu u julu dali.
Samo neformalna grupa studenata moze nesto promijeniti i postici. U formalnim studentskim organizacijama su vecinom ljudi koji gledaju svoj licni interes i koji su tu po pravilu duzi niz godina, ulizuju se dekanima i rektoru, zato me odbijanje ovih zahtjeva s njihove strane ne iznenadjuje.
P.S. sljedece proteste organizovati ispred Vlade ZDK, jer koliko vidim ministar obrazovanja kupuje vrijeme, trazi da to ide preko Unije studenata, da bi na kraju rekao da je za takve odluke vec kasno... STUDENTI SRETNO I BEZ PREDAJE!
Šta očekivat od naroda koji ne podržava proteste za bilo šta da se dešava.
Djecooo koci uciti, hajmooo
Vidi molim te grupisanja. Kakva neodgovornost u jeku pandemije. Hapsi bagru milicijo!
Gledaj rulje, gledaj mase...