Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce pojaviti video snimak Sarajevskih srednjoskolaca sa naslovom 'Ta ce oni...
Hahah tako nesto :D
Na pocetku klipa, momak desno, je bio u osnovnoj školi jako fino dijete i odličan učenik. Ja sam mu predavao 3 godine. Šta mu se desilo to samo on zna. Upisivanjem Tehničke škole u Zenici je zapečatio svoju sudbinu, jer je to uz sigurno među tri najgore škole po disciplinu u našem gradu.
Realnost
sve muskadija u odjeljenju, zeljni svi pi*ke, frustracije moraju isplivati.
Jadno je da ovakav klip saovakvim porukama i sa ovakvim psovkama (i to na ramazan mubarek) objavi jedan ozbiljan medij na ovakav način. Zaista mi nije jasno šta je klix htio da poruči sa ovim klipom i člankom svojim čitateljima!? Je li poruka da je ovo dobro što rade, da je kul, da su sada face, ne kontam!??
Zao mi ovih komentara tipa "seljacka dijaspora" a svi ovi sa videa su iz "grada Zenice" i za sebe kazu da su carsija -.-
Sve mogu shvatit pod onim "zele da budu face" al' ovo silno ismijavanje vjere ne, a provjereno znam da oni i jesu pripadnici te vjere, pa brate na sto ste sposobni, ja ne bih mogla tudju vjeru ismijavat kamoli svoju, a nakon toga sve ostalo sto dolazi, Boze sacuvaj, ovo je moja generacija, '96, ali mene je ovo zaprepastilo..
https://www.facebook.com/eldarwien?fref=ts
Pa gori ste vi što dajete budalama medijski prostor. Ovakvog ponašanja je uvijek bilo, samo djeca pametnija pa su to krila i nisu snimala..
Koji bilmezi
Uvijek sam mrzila ove sto su ubijeđeni da su smijesni, za ustvari nisu! Ovo je klasican primjer prije svega seljakluka, neodgoja a mozda i nekih dusevnih poremecaja. I da, vjerovatno u zivotu ni za sta drugo nisu ni naradreni ni sposobni, pa hoce ovako da se dokazu. Jadno...
Za vas grad sinonim je smrad
Pa ovog Zutog na pocetku videa , ne voli ni rodjena majka , a onog razbijaca sto stolicu udara nogom , sigurno ce vidjet ovaj komentar samo da ti kazem . STOLICA NE UZVRACA ! nisi mangup , glup si .
Ovi će za deset godina plakati kako su već deset godina na birou, a država im nije ništa dala. I svima će biti žao...
Ovo je rec skola.
Šta da vam kažem... Zenica...
Ovakve škole je bolje zatvorit. Nije ni škola za svakoga.