Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubite dragocjeno vrijeme. Bolje vam je da sjedite pred Njemačkom ambasadom u Sarajevu.
@Hipokrit2 ___upravo tako
Da su pametni kao sto nisu pa da Alijine slike nosaju i dizu u nebesa...Mozda bi im on sa onog svijeta posla zlatni escajg da prezime ovu zimu.
kakv crni strajk gladju...dole pijuckaju i mezete i ocekuju da ce na olinjalu foru strajka gladju ostvariti nerealna prava ..ne radi se to tako komorati dragi, lopate i krampe u ruke i po odgovornim koji su vas varali ko male bebe
Zamoli bih osobe koje podržavaju rudare, i druge radnike koji rade u nerentabilnim firmama, koje duguju milione maraka poreza i sl. da predlože rješenja. Odnosno od koga treba uzeti novac i kome dati, s obzirom da oko 80 hiljada ljudi radi u takvim firmama. Uljanik u Hrvatskoj je propao jer EU nedzvoljava državnu pomoć i spašavanje gubitaša. To je bacanje para u rupu bez dna.
@stangla_angla nastavak komentara: Koga zanima ova tema evo odličnog teksta. https://inforadar.ba/koliko-nas-kostaju-drzavne-kompanije-osam-milijardi-duga-lose-usluge-male-penzije-i-plate-u-privatnom-sektoru/ treba napomenuti da država nema svojih para, nego iste otima od nas građana preko poreza i onda prosljeđuje nekim kategorijama. Zanima me ko bi podržao radnike u privatnim firmama koji crkavaju, nose ovu državu, da se i njima pomogne, uplate doprinosi itd.
Ovi što ispijaju kafe u kancelariji e vidiš braco za njih ste glasali nema ni godina pa uživajte 🤔🤔🤔
"...radi potpunijeg razumijevanja slicnih zahtjeva,neki ovako predlazu: ako cijenu el.energije u domacinstvima udvostrucimo,problem bi bio rijesen,imali bi place,a rudnike zatvoriti; a ako bi cijena kWh bila utrostrucena,onda bi im placa mogla biti cak i udvostrucena..."
pravi će se pronaći https://youtu.be/xiyGMbi63DI
Nije mi jasno, što se ne pokrene stečaj kad već godinama ne mogu poslovati pozitivno ? Ako je stečaj neprihvatljiv, Vlada treba rudnik pokloniti rudarima pa ne ka se snalaze kako znaju i umiju. Ja nisam za to da se uzima novac od drugih poreskih obveznika ( nastavnici, poljoprivrednici, tekstilci...) i da se prebacuje rudarima. Ako mogu normalno poslovati, bujrum a ako ne-STEČAJ
@Spaho evo slažem se, te rudnike koje su mislili zatvoriiti a rudari neće, neka im se pokloni na samoupravljanje pa neka stave sebi plate koje god hoće i prodaju ugalj po koliko god hoće.
cijeli sistem se raspada. nista tu ne pomaze smjena vlasti. nestalo para, bankrot.
Drugovi blokirajte centralu SDA,zgradu vlade,njihove privatne firme....blokiranjem bilo koje ceste blokirate normalne gradjane koji trebaju doci sa svojih poslova umorni od ponasanja njihovih sefova!To je jalovo rijesenje u svakom slucaju,okrenite se konstruktivnim i uradite nesto sto vas vodi cilju a ne gusenju normalnog gradjanstva jer vas samo oni i podrzavaju u ostvarenju ciljeva!
Blikirat ce puteve da narod trpi. Sta vam je narod uradio? Umjesto da idete na Poljine Hills i blikirate Ville Bakir koju mu je otac ostavio u amanet a danas mu vi dizete portrete....e moj Bosnjo nikad pameti doci
ne kontam zasto traze sada neki staz,uvezivanje istog, pare itd kad se to vuklo od jos od nekoliko godina unazad, pa sta ste tada radili ?