Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro su se sjetili da se oglase .... ne treba nista drugo nego citati komentare na klixu gdje mnogi botovi rade za gazde i pisu lazi u cilju raspamecivanja naroda
bratem koliko ih ima sa duplim laznim profilima ovdje. onaj improvizator2 ima sigurno najmanje 10 profila gdje siri nacionalnu i vjersku mrznju
a narod lahko raspametit... ako je tako kao što kažeš, u interesu stranaka je da plaćaju botove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I treba da svako odgovara ko širi međunacionalnu mržnju, vulgarno psuje , prijeti, vrijeđa i općenito govori jezikom mržnje.
Ja sam jutros komšiji zaprijetio da ču mu ubiti ščene, molim te lijepo, ušao u moju baštu, otjerao mog Šarova i oblizao mu šerpu, naravno sa lažnog profila.
Ma raja ne konta zasto je ovo bitno da se ne dozvoli. Zato jer se polako ali sigirno uvodi tkz. Verbalni delikt. Tako o Bakiru, Sebiji , Zukicu i ostalim SDA kljusinama ko bude pisao pogrdno eto kazne. Polako ali sigurno vraca se robovlasništvo.
policija stiti interese vladajucih politickih stranaka i pojedinaca i ovo je nacin obracunavanja protiv neistomisljenika vladajuci sire strah i nesigurnost vec vise od 20 godina.
Hahaha nisu oni još čuli za KLIX ;-)))
misliš?
@turbodoppelvergaser opet ti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ćao lutko ja sam sutko
Bravo ustasa i cetnika a i islamista sa komentarima mrznje mali milion na drustveni mrezama . Protiv mrznje se davno trebalo pocet obracunavati!
zaboravio si ekstremne ateiste, kvazi komunjarice smrdljive... to su pakasi najgori, pod ruku sa jevrejima.
Skinite se sa tog hurca
HAHAHAHAHA ma pomno pratimo sapunicu screenshotova jedva cekamo nesto novo hahaha