Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima Ja sam tako sretna da ima pogled na moje veliko svjedočanstvo kako sam dobio moj kredit želju gospodina Jose Luis, koji je maneger José Luis zajam tvrtki, želim brzo iskoristiti ovu priliku da svi to znaju, ja D. Carlos Bulgheronic iz Buenos Aires Agentina, bio sam u potrazi za kredit za početak svoje poslovanje kako bi podržao svoje uzgoj poslovanja, troškove, pa je otišao na internet u potrazi za kredit, kad sam našao neke lenders koji varaju i strgnuo mi malo novca u proces vrem
Zenico, Zenico, Zenico, koga više farbaš? Malo, malo neki jad i bijeda, nezaposlenost, i sl iz Zenice i za to niko ne haje ali eto hajde da pomognemo sirojskoj djeci, hm. baš sirijskoj pitam se da li bi se zeničani angažovali da su ,ne dao Bog, u pitanju djeca iz neke kršćanske zemlje. Zenico, prvo riješi svoje bijedno stanje, toliko imaši nezbrinutih ali ti se guraš tamo gdje ti nije mjesto. Sramota.
Niko se nije rodio, ko je narodu ugodio. A, da ovaj momak radi nešto protiv sirijske djece, svi biste ga pljuvali, kad radi nešto humano, opet pljuvanje. Budi malo racionalan, Hrvatska je primila koliki broj izbjeglica, i opet ih pomažu, pored svog naroda koji također neki bijedno žive. Budi čovjek, imaj srce. Pozdrav iz Zenice.
Bože me sačuvaj! Bože me sačuvaj! Naravno da nemam ništa protiv da se pomogne djeci cijelog svijeta kojima je to potrebno. Ali u Federaciji Bosne i Hercegovine bezbroj djece koja nemaju da jedu, nemaju obuće, odsjeće, svakodnevno se već više od 10 godina u ul. Ferhadija propis za liječenje naše djece i nikada ne pročitah neki sličan naslov tipa ,,kako pomoći da sva djeca u Federaciji imaju osnovno za život, Ovako nešto se moće očekivati isključivo iz zeničkog regiona, na žalost!
Ne, nisi upravu fakat. Bijede ima po cijelom svijetu. Sad ko će kome prije pomoći je sve do "sreće" tog što nema osnovno za života. Momak pomaže i svaka mu čast. Kamo sreće da su mnogi kao on, pa da se pomaže toj djeci što si naveo. Neka on bude primjer humanosti i čistog srca. Imaš nešto protiv Zenice, pa sad pišeš tako.
Jaro primi ti njih u svoju kucu a meni bogami ne trebaju.
Idioti,pomozite nasoj djeci!pomozite vi prvo sirijcima, a nase tko jebe,a tko je na azilu zna koliko su sirijci proklet narod,meni ih je bilo zao,ali kada sam vidio kako se ponasaju, fuj...
ublehaš
Svaka čast momak