Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenicani kraljevi ispostovali i po studeni.Moj naklon.
Ja ne razumijem zasto nikad nikakve inicijative niti pomaka da se ova pa i slicne manifestacije podignu na jedan veci i ozbiljniji nivo. Ovako se sve svelo na livadu, pa iznesi serpe i radi sto zelis. Pa moj Fuade to treba da bude turisticka ponuda, atrakcija, koja ce privuci hiljade gostiju. Daj covjece mladim i kreativnim ljudima da naprave bum od te manifestacije.
A moj jarane... Ovo je vec neki hubilej...
pa bi kad ste klosari zadnji haahhaha
sto bi deda rahmetli rekao NEKOM OLIMPIJADA nekome CIMBURIJADA
Nemam nista protiv ovoga, ali ne mogi da vjerujem da ljudi izadju na ulice ne bili dobili malo cimburga. A kad se radi o protestima i nasoj egzistenciji, nigdje nas. Isto ko djeca od 3 godine. Daj ham ham i malo grudvanja po snjegu i nama dobro.
Fudo se sakrio iza ovoga da se ne vidi kako mu se digo u blizini ovih trebica
odlicno je ovo, treba to samo dobro marketinski pokriti, da turisti maksuz dolaze u Ze prvi dan proljeca
Jel ovo fudo donio skoljku da ne zafali
Lijepo je vidjeti nasmijane ljude, nebitno koje vjere ili nacije. Samo mi je žao što znam, da je ovo nekim ljudima jedini obrok danas bio.
Cudo Fuad nije platio Miligram da uljepsa dogadjaj!
evo izmedju ostalog kako zaradjuje Inzko. Spada sigurno medju najvece uhljebe na svijetu.
Joj muka mi... Haha
zabava do jaja....
top mazuretkinje ;)