Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim sto se svadjaju oko torova, samo da porucim: ovce citav zivot zive u strahu od vuka, a na kraju ih zakolje i pojede coban koji ih je cuvao.
Ev prodjose kraj mene ovi sto navodno protestvuju u Sarajevu... hahahahhahaha Nema ih 50 sve ukupno Od tih 50, 30 ih je sigurno iz Nase stranke a 10 su pristalice LGBT a ...i 10 penzionera koji su u 70 fodini zivota sjetili se da traze svoja neka tamo prava
Nije ovo nikakav moderno ropstvo već otežan rad u ustanovi u kojoj radi nedovoljan broj njegovatelja nažalost.I u svoj ovoj priči se nikad niko nije zapitao kako je tim muškarcima i ženama koje rade tamo.Da li oni rade težak posao?Treba imati petlje i hrabrosti i empatije pa se prihvatiti onako teškog posla.I svi vi koji se niste sretali s djecom sa posebnim potrebama, razmislite o tome.Ja znam kakva su ta djeca.Duše nesretne.Bože olakšaj a ne otežaj im.
@gooUser1563701828 Ne papane, ljudi se skoluju za taj posao, ali ne mogu doci do istog od piljara koje stranke zaposle na "njihove" pozicije
Bravo Zenica!
I Albus Dambldor je rekao ARRESTO MOMENTO, i uspijelo mu je. Ali nažalost kod nas običnih smrtnika čarobne riječi, šifre, čini, kletve... ne rade.
Svi smo vezani, ta djeca su zlostavljanja! Mi jesmo robovi i zalosno je da se par stotina gradjana odazove prptiv ropstva ! Vakat je da svi ustanemo i promjenimo vlast kompletnu, da tadimo za normalne plate ane sadaku!!!
Ja mislio da je moderno ropstvo znaci kad radiš cijeli dan za mizernu platu i onda još ako si pametnjaković digneš kredit koji vraćaš idućih 25 godina isto rintajuci za siću, a usput se trujes GMO hranom, udises otrove, i ograničen si i “vezan “ i sam si sebi kriv, a ovo sa djecom je klasično zlostavljanje
@since2morrow Bravo,nista dodati mnogi su ograniceni da shvate da smo mi svi danas u cijelom svijetu moderni robovi sotonista na vlasti.