Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi sto pisu kako je zenica najruzniji grad itd.. vi ste zavidnici i ljubomorni glupani, koji zivite u nekim vukojebinama sarajevskim, gdje se ni dva fica ne mogu mimoic, a zimi kad je snijeg, morate na guzici se spustat niz sokake, na nogama nikako. Krivo vam je sto zenica napreduje i sto vi nemate stadion koji odgovara uslovima za odigravanje fifa-uefa utakmica
seljacino, ja sam rodjen u Sarajevu, do 2005 sam zivio u Londonu, onda u Barceloni do 2014 i sada u Milanu.. vjeruj mi, Zenica je najruzniji grad na svijetu koji sam ja svojim ocima vidio. Ti si jado jadni koji nikad nije bio van svoje mahale i meni prospa pamet - sad se nesmije reci da je Zenica ruzna? Dvoumim se izmedju Pristine i Zenice za trofej najruznijeg grada kojeg sam ja svojim ocima vidio, eto.
@Roger Iskreno me boli kujac za vas obojicu, i gdje ste i sta ste sta vam je najruznije
Koliko je zanru grad lik morao samo drvece i behar slikat hahahahahah
Definitivno najruzniji grad u drzavi, radije bih u Han Pijesku kucu kupio.
Vareš, pa nicaZe
cuj u drzavi? u citavoj Europi - dijeli trofej sa Pristinom
RA RA RA RADIJACIJAAAA RADIJACIJAAAA RADIJACIJAAAAA ZENICKA JALIJA KURTON NACIJAAAA KURTON NACIJAAAA KURTON NACIJAAAA
BOSNOOOM BEHAR PROBEHARAO MENEEEE BAKE RAZOCARAO SVUDA BiH NA SDA MIRISE A JA KOMENTARISEM
Joj ove slike - isto trno u oku.. pa Zenica, Boze dragi, je ruzna i kad sija sunce. Nije mi uopce jasno kako je neko uspio napraviti ovako ruzan grad.. od ovih nebodera sa fasadom koja se raspada, do ove rijeke - pa i ovaj beton oko rijeke je katastrofa. Mogu samo zamisliti kako je zimi, kad se od magle ne vidi prst ispred nosa.
@cesljugar - sta je? dirnuo sam te u ponos? ocito nisi nigdje drugo bio
@billy_the_cat - koje komplekse? ja nemam komplekse - govorim samo istinu.
IMA JOŠ POZITIVNIH VIJESTI: Tokom zadnjeg boravka u Zenici, meni nekako ostao u pamćenju najukusniji kiseli kupus koji tamo priprema i pakuje neka lokalna firma čijieg naziva se nisam u mogućnosti sjetiti.
Pa tamo samo mozes pokupiti kupus, grah ili zracenje
NICAZE!
NASA GOVNA VAMA TEKU ZAGADISE GRAD I RIJEKU SMRDIS ZENICOOOOOO SMRDIS ZENICOOOO
Eh kad bi stalno bilo proljece najljepse godisnje doba..
U Zenici je svako godisnje doba isto, tuzno, ruzno i mracno....