Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama treba kao u Americi 1st amendment. nek je svako nauruzan, pa oni koji imaju volju pokusati muciti i ubijati ljude u susjednim gradovima, nek pokazu koliko su hrabri.. a ne ovako da ako se zarati, tvoja sudbina je u rukama nekog prosjecnog bosnjaka srbina ili hrvata. zabrana oruzija samo je dobra stvar kad je vlada jedinstvena i jaka, ili kad su ljudi skolovani, kulturni, i pametni, a ne ovako kao sto je kod nas.
Penzije 300 km cisti fasizam ☝️🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱
Nikad BiH neće biti unitarna država, jer BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska nego BiH je i srpska i hrvatska i muslimanska.
ne zivimo u Jugoslaviji vise.. kad vec nabrajas etnicitete, postuj to sto na censusu BOSNJACI prave 50%, a ne Muslimani.. ili se kaze bosnjaci, srbi i hrvati ili se kaze muslimani, pravoslavci i katolici. a ne bosnjaci, hrvati i pravoslavci..micka ti mutterina
@Necijenjeni-Gost Konju ZAVNOBiH koji slavimo 25.11. to kaže i je li to Bošnjaci nisu muslimani ???
Opet se Bosnje tudjim perijem kite.
Samo još Bošnjaci njeguju uspomene na af borbu dok ostala dva propagiraju njegov povratak
Super, otkrili ste gejzir... to da je fasista pun Balkan. Vece bi cudjenje bilo da clanak pise o antifasistima.
Bal vampira poslije ovoga su otisli spavati na klupi u obljiznjem parku garant😂
Moj djed je bio u KNOJ-u, a otac i ja u ARBiH. Nemam nikakvu potrebu da u njima tražim ljudskost, oni su je sami dokazali. Kad ti je djed ili otac skončao u Blajburgu ili palio u Ahmićima, Trusini , Grabovici , cijeli život ti se pretvori u dijalog sa zločincem. A svi smo mi sinovi naših očeva.
@brcak108 Udio naroda u NOBu Srba je bilo 45% a značajn dio čine Srbi iz Hrvatske , Hrvati su na drugom mjestu sa 30% pripadnika u partizanskim jedinicama. Udio Crnogoraca s obzirom na njihovu malobrojnost u odnosu na ostale južnoslavenske narode, kao i Slovenaca također je iznimno visok , oko 20% Narodi s najmanjim sudjelovanjem u NOB-u bili su Bošnjaci i Makedonci. Svega 2.5%.
@brcak108 naravno bilo je i toga , djed mi je pričao kada se njegova 16.muslimanska brigada srela kod Šekovića s nekom drugom partizanskom brigadom (zaboravio sam kojom) , jednom dijelu partizana iz te brigade bijelo lice a pocrnilo čelo i ruke ))) obrijali se kpji dan prije i prešli u partizane )))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ Krene li dusman ti na zide u san starih mezarova, udarit ce na sehide, sto krv ce liti za brda ova. Mila sura i zestoka Bosna na zemlji krvavoj cuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj , zemljo. ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️
@Skinhead1921 Ma jok, Ruždija ti je sandžaklija.