Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno mi je zao ovih ljudi, da im sto prije dodje grijanje i struja. :(
@PreporodBosnjakaBPS Nedaj se Zenico.
@PreporodBosnjakaBPS SEREM SE JA TEBI U USTA TA PAKOSNA. ZNAS LI TI KOLIKO SE SAD DJECE TAMO SMRZAVA ???? DEBILU JEDAN !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro išta i radi sa obzirom kakve debile u javna preduzeća i državne firme je SDA zaposlila.
@BosanskiGazija2 najteže je pogledat istini u oči, a ovo što ja kažem je ništa drugo do istina. lijep pozdrav :)
ta na uradi sda, ev nemeremo da zivimo od minusa, da ih oni..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njima ne treba struja oni imaju radijaciju veću nego u Černobilu. Svaka jelka svijetli i bez napona. Populacija ozračena i topi sve pred sobom.
Nema druge nego glasati zaSDA,znamo mi kako treba narod jeba..ti..
Ja komentara, pa pola Srbije je bez struje, pola Splita bez vode jer su im se cijevi zaledile. U Njemačkoj kad zastane metro to nam nekako OK, svjetski. Kad u Hotonju nema struje, dignemo se svi da KRITIZIRAMO! Nepogoda je ovo, da ne potraje, narednih dana kvarovi se mogu samo uvećavati. Individualno smo nespremni, malo ko ima pripremljene svjetiljke, svijeće, o nekom rezervnom zagrijavanju da ne pričamo. Mora svako imati neko svoje alternativno rješenje, od kukanja se nećemo ogrijati.
Jebote pa ko u 90-im, u Zenici nema struje i grijanja....
šta će nam grijanje i struja, neka nas grije sjećanje na novogodišnji spektakl koji su priredili KS i dino merlin
sramota
Zamislite koliko beba spava u hladnoj prostoriji ????
Ko ima bebu ima para za sport na drva
ratno stanje u zenici ?
Kolektivna tuzba zbog narusavanja ljudskih prava i ugrozavanja zivota. Jbt koji bolesnici iskljuce grijanje i struju cijelom gradu na -20?
Po naređenju SDA! Biće još gorih poteza za građane. SDA se nada da će tako pobuniti Zenićane!
Prije če bit da je kvar u SDA centrali !
Dace Allah.
Nema grijanja, nema struje, nema penzije... Nema sta nemamo.
Ovo me posjeća na ratni recept, de im sve isključi pa kad im pustimo ima da budu svi zadovoljni, seljačka politika na vlasti i u svim strukturama!
sad ce to fudo "gradjanin" koji nije sda'ovac sa ovom finom gradakom rajom ubergradjanima i rajom trecekoljena seljacima sa seljackim prezimenima sve sredit