Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- neki dan citam oni se spremaju da demonstriraju protiv zagadjenosti zraka... ...kad vidi oni opet o tudjim problemima ono u stilu nama je divno krasno hahaha.... ...e kakvi mi i naše demonstracije...to mozemo sad samo od Slovenaca učiti koji su se digli u cijeloj drzavi da nesto urade...svaka im čast! a mi smo miševi!
Naslov je malo komičan. \" Zeničani\". Ovih 200 ljudi su žene udate za munđose koji su sad protjerani i njhove porodice. Ne vidim ja ovdje ni jednog zeničanina.
hohohoho .. vide vide bolesnjaka. Tak su slatki
Veličina čovjeka i jeste u tome da zaboravi na svoje probleme kad ima onih koji imaju mnogo veće ! Braća i sestre u Palestini žive u višegodišnjem logoru ! Dokle god brinemo brigu samo o sebi i oglušimo se na probleme naše braće i sestara,dešava će nam se i gore stvari od prethodnog rata i ovog rata koji sad vodimo,samo bez naoružanja! A razmislite ima li gore od onog što smo već proživjeli? Bošnjo,kad ćeš se dozvati pameti??? Na ovaj skup odazvali su se prije svega oni koji imaju dubok osjećaj za nevolju drugog,pogotovo za svoga brata muslimana i svoju sestru muslimanku ! Cigani,vehabije,munđosi,seljaci,... vrlo NEinteligentni nazivi za ljude koji imaju karakter,srce i dušu koja osjeća ! Zaboravili ste rat,prebrzo ste ga zaboravili !!!
DA, iste ove organizacije su protestirale protiv kršenja prava boraca i osoba sa posebnim potrebama, onda kad je ostatak države pljuvao po navedenima, jer su tražili svoja prava ! A gdje ste bili vi, koji sad napadate ljude sa izoštrenom savješću ? Gdje ste sada ? Ne možete podnijeti da ima neko ko koristi i mozak i dušu, i za nešto drugo osim samoga sebe ? DA, BiH je naš prioritet, samo nam vi, koji pozivate na \"čišćenje vlastite avlije\", stalno podmećete nogu i jednako nas grdite kao i za podršku Palestini. Nivo neandretalaca... bespredmetno je bilo što reći onome ko ionako ništa ne razumije.
Oj zenico talibanski grade Sve zamotane zene i duge brade
NISU TO ZENIĆANI TO SU SELJACI IZ OKOLNI SELA - BABINO-ŠERIĆI - ARNAUTI I.T.D.
nema ovde z od zenichana bolan sve poljice orahovica banlozi janjichi babino i tako te selendre vidi im se rumenilo na facama kockoglavim
Nacionalnost ---------- Hrvat Vjeroispovijest ------- Rimokatolik Jezik ------------------ Hrvatski
++++++ Bitno je biti Hercegovac ++++++
Zombiji šetaju Zenicom....uauuuuuuuuuuuu! Kako samo Islam mozak ispere do temelja!
Ovo su neki cobani...budale, Svi demonstriraju´za zivotni standard,cijela EU,evo Slovenci se digli na noge,samo glupe Bosnje za neku Palestinu,ccc
Popis i vazno upmatiti; Jezik - herceg-hrvatski Vjera - hrvatska Nacija - herceg-bosanac
Braco srbi upamtite dobro Nacija - Srbijanac Jezik - slavenski Vjera - srpska
Nacionalnost: Turcin Vjera: Islam Jezik: Arapski
Zapamtite Hercegovci katolici! Nacija: Hercegovac Jezik: Hercegovacki Vjera: Herceg-katolicka
Glupi Bosnjo nikad pameti nece doci:) Pa jadovi pogledajte hiljade i hiljade Banjalucana sto su izasli na proteste protiv mjera stednje. Ma jok, Bosnji bitniji Palestinac! Necete daleko dogurati tako.