Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onda Bajram i spektakl! Udario a 4.7 promila alkohola, pokupio zenu i djecu... malo cemo se primiriti sto se tice alkohola, ali kada ga balija onda uzme, žedan mjesec dana
A što misliš da smo mi isti kao vlasi, zato semi Bošnjaci i razlikujemo od krstaša dok vlah i šokac bazde po cijeli dan i smrde na slaninu i bijeli luk naravno da ima korova i među nama ali smo ipak uspjeli da sačuvamo Islam i vjeru Allahovu na ovim prostorima, lako je biti musliman u arapskom svijetu ali na prvoj liniji među krstašima to je za svako divljenje.
ko je boje havla.. daj ba... naš bošnjo iliti balija je balija... odakle nam ovako prljave šume ili rijeka Bosna od Sarajeva pa do Doboja? tu mi živimo, pogledaj Begov Han kad prolazuš: džamija 20 metara, na obali Bosne tone smeća.. poplava odnijela, prošla godina - ono opet.. pa nisu nam tu vlasi i šokci došli i donijeli.. ovaj Islam daboga, pogledaj naše balije od prije rata: Tamare, Irene, Ene, Mije, evo sada Sara, Luna.. daj ba.. kao da se stidimo svojih lijepih imena: Dževahira, Zumra, Sadeta, Fahira...
prelijepa čaršijska džamija zenička ❤❤
Ramazan Mubarek Olsun BiH
Zen'co oči moje iako nemam nikog u tebi, najbolji ste ljudi u BIH. Ako Bosna ikad padne naravno prvi će gaće skinuti komunjare iz Tuzle i Sarajeva a na Zenici i Krajini će polomiti zube.
Prelijepa džamija ! Ramazan Mubarek Olsun.