Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pročistila se Zenica od seljačina
dabogda
@Shahbaz .. polako to ide jaro, polako ali sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
normalno da cete se razocarat, kad vam ortodoksna seljacina Ibrahim Sisic kandiduje neiskusnogi podobnog kandidata preko kojeg bi iz sjene upravljao Zenicom i uhljebljavao svoje seljobere u Zenicka JP Kad protjerate takva govna iz stranke onda se mozete nadati nekom rezultatu
Samo lagano, onako uz ranu kaficu analizirajte ovu rečenicu: "Što se tiče utrke za Gradsko vijeće, mi zasigurno imamo prednost na osnovu drugih političkih partija", reče portparolka OO SDA Zenica. Mislim da je komentar suvišan. Besmisleno i nepismeno kao i stranka u dotične.
snaga centra privatna stranka lopova Vrače i tate mu Derve pokazala snagu.Pa nisu ljudi budale da glasaju za nekoga ko je kupio diplomu ko vozi mercedesa ima 20 nekretnina sve sumnjivo steceno,ko je zenu zaposlio preko stele ,placa sam sebi oglase i ko u politiku ulazi samo da se pokusa zastiti od sudskih progona zbog mnogobrojnih malverzacija.KF jak prejak a Vi otpjevali svoje pomirite se sa tim .
Slika prva: Tuga jecaj očaj i što reče ko je bio naš kandidat kad je SDA bila toliko jaka da konja kandiduje stoka bi na izborima za njim ! Neće Zeničani više da su stoka , AFERIM ! Ni Tuzla. A Sarajevo će ga nažalost do vijeka pušiti istočnoj Bosni htjelo il ne htjelo ! Vjerovatno to IBovci smtraju pobjedoma a isto tako i BAkir. PA u zdravlje !
OPASKA: Nele KArajlić se zemljacima iz istočnog Sarajeva otvoreno rugao da imaju najveći gradski park u Evropi, a ja zapadnim da imaju najveći broj seljaka i arapa u EU po glavi stanovnika !
nego, najjaci su mi ovi Snagatori, potrosili ko Manchester United a nista od njih, bitni ko dlake na supku... Al nek su oni urlali na predizbornom skupu "nama niko nista ne moze..." Najvise nevazecih listica od njih, ne znaju ni sebe zaokruzit, samo se brukaju... Mene stid ispred njih...
PA KAsumagiću, obzirom da Bakir nije htio na dženazu načelniku Zenice, sljedeći put mjesto da sjedi u loži kad bude igrala reprezentacija BiH nek ide u TUrsku pa nek u Erdoganovoj loži navija za ... Tursku !
tako je legendo
FUDO IDEMOOOOOOO LUDO, IDEMO JAKOOOOO....
sda ga je stranka gradila i izgradila, sad g-din vidio da moze sam pa joj okrenuo ledja. kako god cestitke.
Pa vidi svako da SDA brod tone, hodže se ufatila biznisa i ličnog bogaćenja, boli ih osunećeni za narodom a u alaha nisu nikad ni vjerovali !!
@plaq tone u snovima tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vrijeme je da mi muslimani prvi skinemo nacionalističke stranke u nasem korpusu i okrenemo se evropskom putu ....ne treba pratiti retoriku iz RS to je pogresan put za sam narod i drzavu
U koliko opstina u Federaciji ,nije SDA.? Skutere ne racunam i RS
@soniaaa jako puno , većinom su osvojili primitivne i zaostale sredine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako je moguće da seljaci iz Topčića i Nemile biraju gradonacelnike Zenice. Hallo jeli Zenica grad ili????
opet kako je moguce da gradonacelnik Zenice ne bude Zenicanin???
Objavili su slike svih kandidata za gradonačelnika gdje je ko glasao...osim kandidata SDA, da se ne vidi da je glasao u svom selu, da sakriju da je seljak iz sela kod Nemile.