Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redoslijed isključennja je upravao onakav kakav treba i biti i Toplane Sarajevo se moraju ugledati na Zenicu, jer Toplane Sarajevo isključuju grijanje prvo domaćinstvima dok privatnici i javne ustanove (koji ne plaćaju) ne isključuju i ako se radi o milionskim dugovima istih. Znači prvo privatne firme i javne firme, pa tek onda domaćinstva i to uz dogovor o plaćanju na rate, jer u ovakvoj situaciji kakva jest 80% garađana Sarajeva ne mogu na vrijeme da plaćaju grijanje (a pogotovo nakon najavljenog poskupljenja 23%) iz razloga mizernih penzija (ima izuzetaka), mizernih i neredovnih plata, nezaposlenih ljudi itd. Ako se budu slijepo pridržavali isključenja domaćinstava onda na kraju neće biti razloga da i one same postoje, jer neće imati kome isporučivati toplotnu energiju.
Svaka čast. Gospoda grabe od građana šakom i kapom a ne mogu odvojiti novce da im stražnjicama bude toplo. Nek' se mrznu kao i obični građani koje cijede do te mjere da ne mogu sebi priuštiti da plate grijanje.
Opet ce se zagrabiti iz fonda za penzije da bi se ovim hostaplerima omogucilo da nista ne rade...
taman razlog da ne dolaze na posao
i treba svakome iskljuciti ko ista duguje a ne ko toplane sarajevo navaljali 70 miliona duga i sad kukaju sto im iskljucuju plin. stoka
Zeničani očekujte poskupljenje grijanja,vlada mora da plati svoje troškove grijanja .