Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ljepse slike ,akcije i vijesti od ove? Naklon do poda za sve ucesnike.
Bravo!
SVE SE MOZE KAD SE HOCE. Bravo...
kada ce se kod nas u BiH cjeniti neciji trud.
BRAVO....BRAVO....BRAVO
Saka cast lijepoga li gesta
ovkve me stvari uvijek podsjete na gamad neradnicku koja prima plate po 3-4-5 hiljada km,i trose po vise stotina na skupe vecere i td..pa misle da ce to ocistiti seljakluk i primitivizam iz njih...
Akcija u kojoj mozemo svi ucestvovati. Bravo i sve cestitke Zenicanima i svima koji su ucestvovali.
koliko ima sacme, u 6 tona iste, pri temperaturi od 20 stepeni celzijusa
Moram se pohvalit da znam citavu ekipu ovog udruzenja, te sam i sam ucestvovao u akciji prikupljanja. Prikupio brojcano oko 300 cepova :). SVe u svemu perfektna akcija mladih zenicana kojima su se kao i obicno kod nas neki smijali, kada bi izasli napolje s najlonskim vrecama trazeci flase po gradu. Sretno u novoj akciji.
Srdacne cestitke u moje ime jos jednom,a slike onih malih priceza i princeva bi se morale umnoziti i staviti bar u svaki grad po jednu.
Pa ove čepove može preraditi bilo koja firma za preradu plastike iz Gračanice(Tuzlanski kanton), ne znam u čemu je poenta da se šalje u Tursku? Znam najmanje tri firme
Citaj Hasane :) Jeste u pravu si moze bilo koja firma preraditi cepove, al nije svaka tako darezljiva kao ova firma sto je u Turskoj koja za reciklirane cepove "daje zauzvrat nova invalidska kolica" - zato i jeste humanitarna akcija!
---bošnjo bi samo prevario...najradije bi cijeli život živio od sadake...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četvrta slika,...kako su samo slatki i bezbrižni ! : )*
Pravo dobra akcija (Y) Cestitam