Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo ciljano dirigovano kako bi se grad Zenica vratio pod kontrolu SDA i njihovih tajkuna pa vjerovatno i vlasnici zatvorenih kladionica odradzuju svoje
kako je utrosen kredit za GGM i kruzne tokove, to se moglo usmjeriti za rjesenje grijanja gada ali valjda narod znoa
nadam se da cuke nece opet snositi posljedice.
Samo u ovoj drzavi JP ne snosi nikakvu odgovornost sto ne isporucuje energiju, al zato gradjanin ako ne plati jedan mjesec sud odmah rjesava. Dokle vise opstina stiti lihvarska preduzeca?
Dok god ih pustate!
pa tamo je SDA ostavila dubok trag.... Sarajlić je vizionar i veliki stručnjak zato Bakir može da jede banane svaki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bila jednom SDA..zapamtite bez nas nema grijanja,a sad malo osvete..
Nije više vijest kad nestane grijanje nego kad se ukaže. Bit će to u Maju ok...
Da, samo kad sunce grane i dan bude duži, bez "naoblake" što bi rekli oni koji misle da su pametniji ako koriste izmišljene riječi.
Želimo brz oporavak kotlu br.1!!!