Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više balona nego članova i simpatizera, baloni počeli pucati od izrečenih laži
@sarajevoxx poturice su izrod koji ce tebi jebat mater uskoro i pregazit to selo Lukavicu gdje zivis kao pacenik koji za nikname uzima ime Sarajevo, umjesto selo Lukavica kojeg se stidis. Vjecni seoski pacenik koji gleda balije kako imaju para...a nista ne mozes ucinit; nit da ih osiromasis, a pogotovo da zaradis sebi pa da i ti imas.
@crnobijelisvijet vi jadnici srpsko-bosanski i sami dokazujete kakvi ste vi izrodi. Niste u stanju osmislit imena za gradove u BiH koje ste ukrali, nego kao izrodi prisvajate originalne nazive u očito izrođene; istocno sarajevo, istocna ilidja, istocno gorazde, istocni stari grad.... Cije istorija vam je izrodsta i ne postoji hrvat sa srpskim imenom, a postoji milion srba sa hrvatskim imenima. cobane nepismeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad se samo sjetim glupe i zatucane narodne mase prije 2 godine kako skandira ovom kriminalcu: "Fahro hapsi ih..." Ne znam bi li se smijao ili plakao...
Gradjani Zenice, SBB vas uvjerava da cete svojim radom i napornoscu pridonijeti razvitku Fahrinog dzepa.
Kakav SBB, sve lažu. u mojoj ulici obećali uraditi rasvjetu prije 4 g. i slagali, a glaso za lopova Fahru, i nikada više, vozdra...
Kad ces ti u tvorza, prostitutko Baketova jeftina???
Bježi brabonjčiću
Ja se pitam stvarno jeli ovaj narod glup? izgleda da jeste, čim ovajkve kriminalce podržava. Narod je zaslužio da ga handre u zdrav mozak jer ima veliku rupu na mjestu gdje bi trebao biti mozak.
bravo perjanice sda dodjite i na usk da nam sta obecate, zamislite imate za koalicionog partnera a.kambera (guglaj pod "drzava neboder")
Bosna ima da bude prosperitetna i močna svjetska sila poput sandzaka. Nema dalje.
Ašto ovaj lopov nije u zatvoru...?
:)
Sta bi sa cunamija Fahro dragi
zasto obecavas napredak. zasto ga niste do sad napravili. uvijem pbecavate nesto u buducnosti. zasto niste do sada uradili
Da nije koze bilo junfer bi osto ja u sred Gusinja..
pa obec'o covjek!!!,..sta hoces vise
Jes' vala! Od njeg' dosta !
Neka im prvo prikaže autobiografsfki dokumentarni film " FAHRO I i II ", tu su najbolje prikazane sve vrline ovog neimara i zla od čovjeka u svakom smislu.
Zakonom zabraniti u predizbornoj retorici rijec "obecanje".