Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša draga Zenica, ponosna i hrabra. Ovoj zemlji je između svega ostalog dala i Sedmu, neustrašivu. Pozdrav vam veliki, dobri moji Zeničani, iz Sarajeva!
najvise me boli kad dodju "Sarajlije" i optuzuju da dizemo 3 prsta i vicemo Zenica je srce srbije, a budale ne shvacaju da nije bilo Zenice ne bi bilo ni centralne Bosne, samo 7 mjuslimanska je branila podrucje od Banja Luke do Mostara, valjda ce budale jednom skontat Pozdrav za sve normalne Sarajlije iz Zenice :D
Zenica ima dusu... to je definitivno!
zenica iz hart ov baznija.
Bravo za Zenicu !
Nemojte mi rec da niko ne primjecuje saht, vjesto moze se rec, zakamufliran u sklopu cvjeta? Tolko kruznih u zenici bez sahtova, ono bas ovaj odabralo, valjda saht uljepsa sliku, sta li. Spoj modernog i funkcionalnog vako nako.
Ajmo sjediti po cijeli dan na klixu i svemu traziti manu.. e balkane, balkane.. :/
Hvala mu ko se sjetio da ovo napravi.
Zenica je Bosne zjenica :D
Svaka čast Zenici.Odlična ideja.
robijasi,zapjeva li se ?
Da znas onu "Nek zivi ljubav,nek se radja dan,neka svako dijete mrzi glavni grad" ta mi je nekako najjaca
Nadam se da neće maloumni ljudi ovo razvaliti.
Cestitke.