Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da su ovo uradili u Zenici. Ovo je potrebno jer je zagadjenje tamo nevjerovatno.
A viđaj Senke što je postavila semafor na oči...
Hvata prikljucak u modnim trendovima
...kakvo mazanje ociju kakva koristi od elektronskih kartica ako nije implementiran sistem u kojem su elektronske kartice samo šlag na torti...zadnji član lanca! krecemo od guzice jel treba napomenuti da kompletni zdravstveni sistem ma biti informatiziran da kompjuter mora biti na svim prijemnim šalterima kod svih doktora kancelarijama itd itd... posebno printeri sa kojim ce se printati recepti i koji vise nece biti ispunjavani ručno zaboravite hemijsku zaboravite pečatanje, zaboravite plave indigo papire... doktor mora upisivati sve dijagnoze na licu mjesta u kompjuter..sve liste uputnice nalzoi itd idu iz printera a da...ne zaboravimo da apoteke isto tako moraju biti uvezane u taj sistem ...jer uzimajuci vasu karticu...mora je skenirati i tako vam izdati lijek... ...i sta ce se desiti...kad nam izdaju samo kartice a sve ovo nabrojano nemamo? koja onda korist od kartice?
Bilo bi zanimljivo vidjeti 5,5 miliona eura na koje stavke i koliko ce biti potroseno..i
Ovo je veoma zanimljivo i ovo je veliki korak u nasem zdravstvenom sistemu, a sve u korist pacijenta!
Opet SDP rektalni alpinist u akciji. Jel to Kemo iz Parlamenta FBiH izdao Memorandum po kojem svi rektalni alpinisti SDP-a u cilju sacuvanja radnih mjesta moraju velicati Crvene kmere Zlaje Lagumdzije...
Polako se modernizujemo,pa i red je bio da malo licimo na drzavu iz 21 vijeka.
Prije bih rekao da licimo na drzavu iz 1984 - Orvelove
Većeras neču moči zaspati. žiku je ba ????
Ona i Milica Markovic
...opet neko stranački umrežen "pravo dobar" :)
I ona je produkt proslog sistema. Podobna i sa simpaticnim naocalama
...št ali je produkt ovog sistema?...osim pljačke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)