Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja je dobra, ali realizacija u nasem stilu. Koji debil trebas biti pa postaviti ovaj kontejner pored kontjnera za smeće. Ovo moze stajati bilo gdje, ali sigurno ne pored smeća!
Zato je Kasumovic fino sredio svoju benzinsku pumpu haha
hajd bre ne seeerite. i ovdje u njemackoj su ti kontejneri za odjecu i obucu pored ostalih kontejnera. niste valjda toliko mutavi da ne znate da ne ide smece unutra. eto napisali ljudi lijepo da je za obucu i odjecu. neato vama to ipak ne valja.trebalo je drugacije. tuu fukarree jedne bijedne sa klixa
Čemu to kad će cigani sve odnijeti?
Umjesto radnih mjesta Fuad Kasumović građanima obezbjedio kontejnere
Umjesto da radis ti komentarises ;)
@aparthejt jbg ne mozemo svi ko ti da se zaposlimo u opstinu ;)
I što bih ostavio, pokupit će drugi! Fino operes sto zelis pokloniti i odneses u dom za stare i iznemogle. Ili u Crveni križ, Merhamet. Ovo je nehigijenski u svakom pogledu, od mjesta gdje se odlaze do mijesanja prljave garderobe sa cistom.
Taman da Cigići više ne odu od hajfiša do hajfiša
Ovo je samo ogledalo u kakvoj drzavi zivimo.U BiH su usle milijarde eura,a mi na ovom nivou.Bolje da su postavljena vjesala za one sto su procerali te pare.Jadna sirotinja..
izvrsno, svaka cast za gradsku upravu
Biće i oljupine od krompira čim ovaj do njega bude pun..sve što je žuto ubacite u žuti kontejner,haha
tamam kontam kako fina ideja,sjebo se,da ovo kod nas ima, otvorim clanak vidim sliku da je postavljen pored kontenjera za smece,vratim se u realnost :(
Sad je do nas...