Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji primjer nasilja prema ženama u BiH je brutalno i sexisticko nasilje nad novinarkama Arijanom Saracevic i Sanelom Prasovic Gadzo od strane SDA Ministra Edina Ramica i zamjenika sekretara Predsjednistva BiH Dzenana Selimbegovica. Tužilaštvo..???
da je kakav zakon da se uvedu akcize dosad bi se zasjedalo i sprovelo u djelo expresno
da je kakav zakon da se uvedu akcize dosad bi se zasjedalo i sprovelo u djelo expresno
mi smo zaostali divljaci kako god da uzmes...
zenama samo treba posao....i plata i nezavisnost...........
Cudi me pamet ovih curica sto im je od osnovne skole glavna briga samo gdje ce izaci, kako ce se obuci, nasminkati, nadograditi nokte i sl, umjesto da se bore da naprave nesto od zivota. Bas taj period kad treba da se izgradjuju potrose u gluposti, i onda se cude sto nisu postovane. Nisam za nepostovanje nikad, da se razumijemo, ali ako neko ne uradi nista od zivota to znaci da ne postuje sam sebe pa tesko to moze ocekivati od bilo koga, makar i od partnera.
@HercegovkasaNeretve muz.......bully........sam nije nista uradio od zivota pa se izivljava nad zenom........