Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog divljaka koji napadaju zene u crnom, najvise ispasta normalni covjek. Niti moze prestati voljeti svoje, niti moze nakon ovog biti ponosan. Svatko tko velica ubojice, zlocince ima opasan psihicki poremecaj. Ove zene su nesto sa cim bi se Srbija trebala ponositi. Zabijanje glave u pjesak i negiranje zlocina, ne moze izbrisati zlocin. Ovo su nove generacije odgojene da mrze sve sto nije njihovo, i sve sto je drugacije. Da li je to buduci narastaj kojem covjek tezi u svojoj drzavi? Nacisti su napravili nezapamceni zlocin u povjesti, pa su danas samo zahvaljujuci poslije ratnoj politici, na vrhu i opet na dobrom glasu.
Da su vas dobro smlatili, mamu li vam je.bem!! Za pare koje dobijate od soroša, morate malo i degeneka primiti...
Reci staroj da opere pakšu , stižem
Koji si ti zaostali primitivac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbiji, Izraelu I Rusiji od srca zelim da im ovo bude prvo sto ce cuti kad se probude... https://www.youtube.com/watch?v=52xZwsZMQ-8