Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulin - bosanski ban, hrvatskog porijekla, nakon njegovog oca bana Borića, hrvatskog velikaša iz Slavonije, Kulin je prvi domaći bosanski vladar, vladao je Bosnom od (1180. - 1204.).
procitaj zemljopis i poviesnica Bosne
Slavonije prije 1941 nikad nije bila u sastavu Hrvatske
koju hrabrost imaju i mnogo vise nagrada su zasluzile. Respekt zene, mlakonje i kahvendzije od muskaraca na pod pred ovim osobama.
Čestitke Da ne prođe neprimjećeno: Rukopisna zbirka Gazi Husrev-begove biblioteke i sarajevska Hagada upisani su u UNESCO registar Pamćenja svijeta.