Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se zene bave prostitucijom? Zasto to ne rade muskarci? Zasto zene hodaju polugole po ulici? Zasto muskarci hodaju pristojnije odjeveni od zena? Niko me ne moze ubijediti da su ih na to natjerali muskarci. Zasto zene pokusavaju glumiti muskarce u drugim oblastima, a izmislile nemoral.
Zene nisu mogle izmisliti "nemoral" da nije takvih muskaraca koji to traze. Toga je bilo i bit ce, a prostitucija je Italiju izvukla iz ekonomske krize. Takodje grijesis i za muskarce, prostituisu se i oni ali ipak oni su muskarci to je se.s za jednu noc uz nagradu. I sve dok budemo misljenja da jedan kljuc koji otkljuca vise brava je dobar kljuc, a brava koju moze otkljucati vise kljuceva je losa brava nema nama spasa. Jer ipak svako radi sto misli da treba i cime je zadovoljan.
@Talenat Pa ti od toliko blizi zemalja u norvesku ispali se..
Drage moje dame, zene i cure koje ce uskoro postati dame, upisujte kurs njemackog i jako marljivo ga ucite ovde nikada nece biti bolje, ispalite se sto prije u neku zapadnu zemlju i zapocnite novi zivot, nikad nije kasno vjerujte mi, ovde nece nikada biti bolje. Pozdrav iz suncanog Osla i sretan vam 8 Mart.
Ma sam neka rade bilo sta.
Svim nasim majkama, sestrama, suprugama, kcerima, prijateljicama, svim zenama svijeta... sretan Vam 8. mart ⚘⚘⚘
U obrazovanju 90% zena
Medicini...
Žene u BiH najčešće rade u uslužnim djelatnostima i kao prodavačice, muškarci u BiH najčešće rade u fizikanerskim djelatnostima (građevini, rudnicima, mehaničarskim radionama, vulkanizer, praonice itd.)
Krpa..metla..usisivac.. Udriiii.....
Nema to veze ni sa kakvom ravnopravnošću, već sa obrazovanjem i interesovanjem. Samo pogledajte koliko žena završava tehničke fakultete, tek je možda u zadnjih 5-10 godina nešto bolja situacija.