Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vi iz Tuzle dirigujete u Srebrenici stvarno smjesno
Ne živite više u Srebrenici, isto kao što više krajiški srbi ne žive u Kninu i nemaju prava glasa u istom. Dosta više kmečanja i kukanja!
stvarno ga vise pretjeruju sa ovim kukanjem.
Dragi srebrenicani, vi ste licno odgovorni za lose izborne rezultate u Srebrenici. Koliko Vas samo nije nista uradilo po tom pitanju, nijemo ste gledali i cekali da neko glasa za vas. Cast pojedincima kojih je malo. Izgubili ste se u dijaspori i zaboravili svoju srebrenicu i nedavnu proslost.
Kada nekome isperu mozak a ućeraju mu nesto drugo, ne moze on da shvati da moze drukčije.
Sad je kasno. Trebale ste ranije apelirati na ljude da izadju na izbore. Ovaj puta su Srebrenicani sami dali Srebrenicu. Svaki glas isto vrijedi, Da su ljudi izasli na izbore situacija bi bila drugacija. Zao mi je, ali iz ovoga se mora nesto nauciti.
napokon stigla demokratija u tu selendru. kraj zamotanih sarmi, nindži, mobilnih šatora itd... napokon stižu mini suknjice, nogare, dude u topićima itd....
Kukaju bule, leleču Turci...
@strašni dahija Ma to ja iz zajebancije, činilo se prikladno. To je iz jedne epske pjesme (iako mi se čini da to već znaš).
pred SDA pa kukajte i pitajte gdje su pare od donacija svakoj su mogli po vilu napravit da se vratite pa je bi sad plakale kako je srbin uzo mjesto nacelnika
Pred centralu (SDA) i vristite , nemate od klix-a nikakve fajde :-))))
Nemir nego šta... ne daj bože da ostanete bez donacija.