Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
degenekom odvojiti od života
@MostaracOdDo Idiote ko je spomenuo metak , i to u potiljak ? Čovjek piše o degeneku a ti hajvanu lažeš na očigled svih čitalaca Klixtorisa !
@MostaracOdDo Mentalno bolesna iznajmila auto obukla se kao sestra stavila stetoskop znala adresu? Da ti nisi bio ispod mosta kad je granatiran? Slažem se ne u potiljak nego u čelo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudna jada od Sarajva grada: samo nek jezičine mlate,vidi je,vaka je,naka je,eno je pokrivena,eno je gologuza...niko sebe ne vidi,nit priznaje da je od jutra pokljuco sve aspirina i andola što je našo po ladicama,da mu se ruke tresu,da ne može spavat,da mu se ne diže više i da ne zna kako će sutra dan prodeverat.
Oni misle, ja sam dobro kako su drugi. Nema veze, neka se rugaju, onda lakse izdrze svoj jad, kada su drugi, bolesniji, deblji, gluplji i ruzniji.
Jel joj i ime lazno??? Kakvo je ovo ime ba??? Nikad cuo!
O ovome treba pisati govoriti, da bude nauk drugim koje pokusaju to uciniti. Zena je psihicki nestabilna alije znala isplanirati otmicu. Kazna, kako je zakon nalaže.
Ja amatera i kriminalaca
Samo u muški zatvor poslat pa nek onda glumi ludilo :) , na 10 15 godina, ne bi više nikom naumpalo !
Žena se snašla htjela bebu bez poroda i muka nije ona psihički bolesna dok je isplanirala šta i kako ili možda žena nije dovoljno bila primijećena pa pati od toga i s tim dijelom privukla pažnju koji idiotizam..
Vidi vidi kako se brgo rjesi moze ovako i krada da se rjesi kad bi se htjelo i par puta tako i ne bi se isplatilo ovim lopovima ako nista bar bi se smanjilo
Treba je sad zgyziti i otkinuti od qurca napraviti dijete pa joj ga uzeti iz ruku.
za vake, malj je iz raja izašao.
Sta kazu Dusanka Majkic xD XD
mi volimo sva svoja sranja odmah strancu pricati i sve o sebi izmahalati
Što ste je pokrili sve vam jebbem
@Mudri Bošnjanin žena je pokrivena.
na sitne dijelove
a slike ko da su frižiderom uslikane....... :(
neka se ona umotala, a ovamo čini takav grijeh. Ko se danas sve predstavlja kao vijernik Bože me sačuvaj takvih
Ko u Bosni u sred evrope nosa maramu moze biti samo psihicki bolesnik. Sveijedna je na neki nacin poremecena, i one koje su zavrsile fakultete. Ko god bi par dana stanova sa taklvima uvjerio bi se da su poremecene - narcizam, psihoza, lagani oblik sizofrenije. Marama je znak luckastost, jer ove druge u arapskim drzavama moraju to prisilno nosati.
@daska_za_peglanje upravo si timkomentarom opidsao/opisala sebe. Opanci nekavi, aseljaci ne postoji u mom rijecniku, jer ja imam veliku simpatiju za poljoprivrednike. Ne vlasine vas mrze samo minimalno, koliko se mi rugamo vasoj od jevreja izmisljenoj vjeri i bakji o nekom pritivnom crnom arapcini. Sirotinji kao tebi nek je utjeha crni arap muhamed i bog. Ali to te sao drzi dole.