Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine spustite plate u jevnom sektoru na 1500 km pa ce nam svima biti lakse i bolje....
“Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas.” Lažu nas stalno, a mi samo šutimo. Samo mi nije jasno koja je krajnja granica izdrživosti ovog naroda, pa zar ovo nije i previše.
Samo da ti premijeru spomenem kompletnu familiju zbog onog mraka u gradu. Otac te yebo vratiste nas u 92-gu.
Bolan jel te stid? Kakve ti nebuloze pricas to je nevjerovatno. Pa niko vise ne vjeruje u ove lazi koje servirate evo vec neko vrijeme
Mora Zeljkovic malo progovorit i prosut koju "pametnu", sta ce covjek kad nista drugo i ne zna radit.
Nece bjezati od problema i gurati ih pod tepih????? HAHAHAHHAHA Pa to je jedino sto zna, uvjerili smo se u sve
Kazi nam konkretno sta si uradio za svoj mandat?? Da li si napravio barem jednu dobru stvar?? Srami se za sve
Iz supljeg u prazno i tako sve nadalje, zeljkovicu bio si mi prije okej ali si pokazao da si samo marioneta u rukama ovih ljudi... nista za vrijeme svog mandata nisi uradio
Usput zasto svi pojedinacne ne kazete koliki je vas licni dohodak kad se tako brinete za posao za koji ste predebelo placeni.
direktor javne ustanove treba imati maksimalno tri-četiri puta veću platu i to bez vozača, telefona i sl. sem fiksnog u kancelariji. radniku niko ne plaća dodatno da dolazi i odlazi sa posla, niti mu dopunjava kredit ;)