Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su price za malu djecu. Informisete se malo ko je godinama i godinama unistavao GRAS. Da krenemo redom, tokom agresije i '95. direktor grasa - Ibrahim Jusufranic - SDA, na toj poziciji se zadrzao samo do 2006. godine, dalje Boskailo - SBiH - do polovine 2009. godine, onda na scenu stupa Hasana Basic - SBiH, itd. Normalnom covjeku su navedene cinjenice dovoljne da sam zakljuci neke stvari. Nenormlanom covjeku preporucujem da se informise kadrovi koje stranke su se godinama i godinama smjenjihvali u Nadzornom odboru Grasa. *Normalnom covjeku ovaj drugi dio komentara nije potreban, nenormalnom i pored ovog drugog dijela nema pomoci... On je kod ociju slijep. Vrlo kratak zakljucak - pokrali smo sve sto se pokrasti moglo, a i ono malo sto je ostalo je beznacajno, a bilo bi i ofirno da vise toliko krademo, gurnimo GRAS pod tepih - Vlada KS. Hvala ovcice na paznji, do sljedeceg zamazivanja ociju...
Normalno da stoje, stoje one koje opstuiraju cijelu državu već 20 godina unazad, eto te stoje ;)
JUSUFRANIC BIO 11 GODINA DIR. GRASA ! DOSAO IZ NIKSIĆA , IMA PREDIVNU KUĆU KOD OHR-a.. PRIVATNI FAKULTETIC U TRAVNIKU .. !? JELI TO TAJ JUSUFRANIC ?
G. ZELJKOVICA , KAO SAVJESTA GRAĐANIN RECITE SVOJA SAZNANJA IMENOM I PREZIMENOM TUZILSATVU. VI STE SARAJLIJA KAKO VAS POZNAM, SUBORAC U RATU .. MENAĐER U MIRU ALI MAHALAS NISTE BILI I NE MOJSTE DA MI SAD VASE DJELOVANJE ZVUCI NA PRINCIPA "DRZITE LOPOVA". GLASNOGOVORNIK TUZILASTVA JE JUTROS IZJAVIO DA , TUZILASTVO NIJE DO JUCER ZAPRIMILIO NITI JEDNU PRIJAVU .. AJMO MALO OZBILJNO PA KO GOD DA JE UPRAVU. RECITE JAVNO, IMENOM I PREZIMENOM VASA SAZNANJA I NARAVNO STANITE ODGOVORNO IZA SVOJIH RIJECI.
... Iza štrajka stoje neke političke .... pa daj bratac i ti i Konaković kažite ko stoji. Mislim da nemat petlje za sučeljavanjem licem u lice pred javnosti. Nemate petlje zbog osjetljivih jaja.
joj raja iz aviona se vidi da su onaj ,, haveric, i onaj , kojovic, mokra braca tj. homici.
Ademoviću svaka čast !
Kome prica (laze) Bubica??? Gradjanima Sarajeva ili gradjanima Zenice, Tuzle ili Mostara?? Ko da smo coravi pa ne vidimo. Sat cekas na autobus, sat se vozis do odredista. Usput, zasto Centrotrans vozi vise komercijalnih linija i uzima po 1.60 KM, a manje besplatnih linija??????? Zato sto su svi koji su prinudjeni da stignu na posao, na fakultete uci u onu komercijalu i platiti, jer u suprotnom nece ni do guzice!
Zaboravio sam napomenuti da su GRAS-ovci dobili martovsku, a februarska je podjeljena medju politicarima, tacnije SDA stranka.
Zanimljivo je da Bubica ima milione i milione da plati alternativni prijevoz (dosad tacnije 3 miliona KM), a nema dovoljno para (tacnije 600.000 KM) da isplati tople obroke i da GRAS proradi. Naravno, ako ste primjetili, Bubica se igra brojem autobusa (jucer 100, danas treba 200 autobusa), to je zato sto ce oprati pare, zato i hoce alternativni prijevoz.
bravo majstore nek si ebo majku ono coravom fazli sto nemoze more sa broda pogodit on se nesto digo oo ebo ti ko sve drzavu vodi
E moje "sarajlijce" pa kad tolko popujete i pljujete sto se ne pobunite.sto ne ustanete i sjebete lopove na vlasti.e pa nista od toga.jer je vama novopecenim sarajlijama draze sjedit u krevetu uz kafu i pkjuvat a ne uzet stvar u svoje ruke.imate Grcku imate Egipat ..do kad ce te ovako palamuditi
http://www.youtube.com/watch?v=YH6zrWTf6SA&feature=youtu.be Bubica je sve rekao :S
Hajde kretenu poklopi se,knjizica se moze ovjeriti na samo jedan dan kada ti hitno zatreba,platu isplatili dijelom,i dalje duguju topli obrok,a struje i dalje nema u firmi...doprinosi se ne uplacuju ima 4 god. nemogu ljudi ni u penziju ici(ovo sve znam jer mi drug radi kao mehanicar u gras-u),firma se raspala ko ciganski sator,za sve ste vi krivi majmuni odvratni,dovest ce kaze tramvaje iz drugih drzava,mozda iz srbije? samo da on svoju tvrdoglavost sprovede uradit ce sta treba,CISTO PREPUCAVANJE STRANAKA,da vidimo dokle??radnici su najmanje krivi kao i sami gradjani koji najvise ispastaju,no gradjani su i navikli posto nas vlada jebe kako im padne na pamet...a svi sutimo i sutimo,ma samo nek ne puca kazu....fuj stoko!!
Ma j*bem li ti majku, koji će mi *** 200 autobusa, kad ja ujutru u 8 sati po 15 minuta u autobusu čekam da se zbog špice tri metra pomjerim... Koji idioti majko mila !
Ovaj piskutavi kreten bas nema obraza. fujjjjjjjjjjj
...a iza tvog izbora za premijera stoji hor jevreja iz opere nabuko...more mrš, govedo jedno...