Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spočitavali mu što je pristupio koaliciji sa narodnjačkim strankama, pa mu sada spočitavaju što nije ostao i borio se, i to u omjeru 2:1. Komšić je čovjek, koji kao i svi drugi ima mane, ali u poređenju sa "manama" ostalih aktera, on i dalje predstavlja moralnu vertikalu za sve njih zajedno. Čovićevo zagovaranje odgađanja Lokalnih izbora je ništa drugo nego strah za ispostavljanje fakture, koja se kreira i još će se kreirati tokom ovog mandata. Niti jednom tokom dva izborna ciklusa, 2006. i 2010., Čović se nije usudio izaći na megdan Komšiću, jer bi doživio krah od kojeg se dugo ne bi oporavio. Samo izmjenama Izbornog zakona može računati na uspjeh. I da, Bakir-beg "prvoborac" i Dragan - hercegovački Sanader, koji je uništio desetine firmi i izrabljibao ratne zarobljenike za potrebe istih, su zasigurno bolje opcije...
Ko god je sta pokusao uraditi ne valja... Evo sad ce nam bake i fahro dvjesto hiljada radnih mjesta dobijet
Obzirom da namSDA svake godine pobjedi u drzavi a svi znamo ko su i sta su... Mislim da treba pakovat kofere i bjezat odavde
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komšiću bolan....čak si i ti dokaz da su stranke zbog sebe, a ne zbog naroda i države.
STVARNOST
MORATE ZNATI OVO: Odlučuje masa, a masi serviraju novinari ! Evo vam primjera. Nekad ugledna novina Slobodna Bosna ( valjda se borila sa neku Slobodu) sad kao udarnu vijest donosi pob jedu Erdogana, koju za 24 sata komentarise NULA posjetilaca. Hajd da je neka neprijateljska ili nesvrstana zemlja. Al upregnute velike politike, PARE i novinarski rad a rezulat NULA ! To nam pokazuje da u BiH vlada totalna APATIJA, da nema nezavisnost novinarstva čim se svi busaju i da se klonuli narodi još mogu pokrenuti samo međunacionalnim sukobima ! ŽELJKA i njegove šanse treba procjenjivati u takvom okruženju a ne prem aličnim animozitetima.
Slobodna Bosna piše i naručene tekstove - broj 988!
Svako može napisati promotivni tekst i uzeti pare. ALI MORA NAGLASITI DA JE ZA NJEGA DOBIO PARE. Problem je inače u medijima ako hoćete da objave bilo šta traže PARE UNAPRIJED: Dakle svaki je tekst u principu plaćen i naručen. ŽALOSNO, ne samo u novinama !
Pa covjece Ustav te hebe....ne valja ti ime za ovaj dio ko' fol drzave....a imao si loptu u nogama.....'Sve ce to o mila moja....hehehehe....
Čuvar Trezora u ratnom periodu. Ako nisi bio ovo ŽEljko i dobio zlatnog ljiljana za to, UŠUTI SE, i traži dva svjedoka da si bio izbjeglica. Došlo i njihovo vrijeme !
covjek koji nije uspio za vrijeme svojih mandata u predsjednistvu ama bas nista,ne zasluzuje uopste medijsku paznju.
Reply to Neko iz mase: Jao ti spiska "zlodjela" Željka Komšića. Evo ti Čovićevih: -Imenovao za savjetnika kabineta svog zeta Daria Krezića (ili njegovog brata) -Imenovao za predsjednike Upravnih odbora javnih preduzeća Lutrije BiH i Eroneta svoje kumove Ćorića i Primorca -Od sestre mu sin Branislav Stojkić glavni u Mladezi u Mostaru, a i sire u HDZ-u -Izgradio u zadnjih 20 godina nekoliko vila -Okrenuo rijeku za ugođaj svojoj obitelji -Predsjedava strankom koja se zadnjih 20 godina ponaša kao da je ova država njeno vlasništvo i koja je sebi uzela za pravo da se predstavlja da je vlasnik licence za predstavnika hrvatskog naroda -Uzeo sebi za pravo da samo on i njegova stranka mogu biti jedini legitimni predstavnici hrvatskog naroda -Predsjedava strankom koja je zaslužna za iseljavanja Hrvata iz Sarajeva, Tuzle, Zenice i Posavine Jel dosta?
Ima još sve mahinacije na sudovima sklonjene od očiju javnosti! Ove skorije su u obradi.
Ja vo'liko pameti i izbrusenih umova na jednom mjestu nisam svjedocio prije. Sve sami krucijalni... A Boga Vam kako to onda drzava vako naopaka pored vas tolikih?
Gdje se Fahro borio za vrijeme rata: In October 1995 he launched “Dnevni avaz”, the highest selling and most influential daily newspaper in our country’s history. Mi tražili šta ćemo jesti Fahro SDA radnoj obavezi OTVORIO AVAZ !
Eh kad će Željko imati ovakvu biografiju : Be it as a journalist, a member of the Army of BiH, a publisher, builder or a politician, Radoncic has always been consistent in the fight against destructive oppositions to the creation of new economic and other values and the development of a better and more just state. BORAC PROTIV SVEGA NAZADNOG ! Ne zna se ko je tu sve, ali Kačavenda jeste !
Sklonite ovog demagoga iz vidokruga...yebe mi koncepciju.
Kako li je to on izbacio dodika da hoce objasniti,a htio postaviti slobodana soju za podpredsjednika federacije pa ga sprijecili i onda mu sdp dao ovog dunovica...ispuho si zeljko k
komsic govno mrtve babe koje dobija glasove podljudi.
Ma marš ljigavac jedan, dodvoravaš se Bošnjacima sa pljuvanjem na Čovića. Nemam ništa protiv, pljuj ga i dalje i traži glasove tamo gdje je HDZ najjaci, MRŠ od Bošnjaka!
Nekada su se zakoni pravili za dobro gradjana, a danas za dobro politicara i fukara.
Ustupijo si svoju poziciju Radoncicu,neznam jesili je prodao ili si federalni papak ali je istina da si prepustijo cepanu svoju poziciju i treba te istjerati iz politike