Komentari (509)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEJDO
@StGeorg Kamenko, bi li se ti rastužio ako Kolinda zagrli mladog Kurca?
Vidi top komentara i govana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ozivio nakon 4 godine ne rada...pa dobro....nisi jedini. Ostavit ce BiH u izolaciju...a baja ti je penicilin. Džaferovic...on se jos nije probudio od izbora. Džaferovic pokop za bosnjake.
Samo naprijed Zeljko!
Bolje i na Drini nego ispred očiju!
Ne odgovara HDZ-u jer može poremetiti sakrivanje kriminalaca koji budu osuđeni u susjednoj državi i obrnuto. Primjera je puno :) Toliko o namicateljima europskih vrijednosti : laž, sve je bila laž, svaka tvoja riječ..
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Iduce izbore bi se on trebao kandidovati za Bosnjackog clana predsjednistva pa da vidimo koliko ce glasova dobiti
rat je zavrsio 1995 konju ne vodi nas nazad
Željko opet preti udaranjem po prstima?
Kojih crnih problema...kakve ti probleme možeš napraviti...pa ni u Žepče ne možeš otići...ti si persona non grata u svojoj sopstvenoj državi...jado jadni
Bitno je da u sela nije dosao
Ovog izgleda Arapi financiraju!
Hdz mozda nije jednako hrvati ali nisi ni ti ,pa hrvatima je vise dodik predsjednik nego ti realno
@smajser89 imam u gepeku smajser zipase
samo udri Željko..šamaraj s obje ruke!
Kazu da je Cmizdro u Kini, mora da ce potpis opet da se mijenja u kineski. Citav ADZ na kurs kineskog jezika sutra. Ko ne dodje na cas nije patriota vec izdajnik.
Bravo Komsiću,ja sam Bosnjo i nisam glasao za njega a sada mi je zao.Ne volim sda poslusnike nikako oni su glavna prepreka da svi ljudi ovdje zive dostojanstveno ili bar kao obični ljudi.
Komad Budaletine ovaj Sejdo