Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro covjek je rekao onako kako stvari stoje, medutim cinjenica je da i sam na vlasti sve ove godine. Mislim da je dobar politicar koji moze napraiti neki pomak, ali niko u ovoj drzavi sam ne odlucuje sve su to koalicije same. I dok svi uzmu svoj dio narodu ne ostanje nista....
A vidi mu ekipe. Dejan Pavic je vodja DF u Tuzli, sto znaci da je DF vec sada pocela djecu ratnih profitera da ubacuje u svoju vrtesku. Neka hvala Zeljko, nebih u DF
Kako je smijesno vidjeti kako ga sad omladina SDP pljuje, a do juce su ga hvalili, komsic zakon, itd. a danas po ovim komentarima tacno mozes prepoznati sdp-ovce.
Ma, nešto primećujem, tih mladih jurišnika i tatinih sinova je sve više u inicijativnim odborima DF-a. Čak sada ne daju ni poštenim DF članovima da nešto zucnu. Čak su dobro i okupljeni oko pojedinih faca. Jesu li ubačeni ili se gnjezde oko stoličica i hoklica, a pokušat će da naprave i mindere. Siguran sam da ne griješim!
Pazi ono sto je najveca boljka svake nove stranke je sto ove pobjegulje iz drugih stranaka koje ne mogu doci do fotelje odmah prelaze u novu stranku. njih ne zanima plan i program nove stranke nego fotelja, prema tome bice i u df kukolja, kao i svugdje.
za njeg ako glasas sigurno neces pogrijesit to je jedan obican i sto je najvaznije NORMALAN COJEK a ne kao ovi raznoliko mentanlo poremeceni politicari gotovo iz svih stranaka.!
NAS DRUGI TITO.SVKA TI CAST NA STRANCI DEMOKRATSKOJ FRONTI.GLASAMO ZA TEBE MI SMO MUSLIMANI I IMA NAS JOS KOJI CE GLASATI ZA TEBE NA BUDUCIM IZBORIMA
http://www.xvideos.com/video5223996/ana_cavar_hladna_kucka_iz_citluka Facebook Ana Ćavar
Željko Komšić puni lulu mira, dobio je šita od zvaničnog Alžira, oj haaaaaaaaaaaaaa
Politka je kurvaaaaaa, ubila je bombaaaa....
ovaj komšić bi se samo svađao.
dragi moj gospodine Komsicu...OVO JESTE DOZIVOTNA ROBIJA
dok u isto vrijeme osobni vozac helikoptera jede cevape u susjednoj cevabdzinici ;) ma dobar je zeljko. zasluzio je sansu.
Nije došao helikopterom. A i da jest, druze, sjeti se da je clan predsjednistva. Volim njega gledat u helikopteru, neg' nekog ratnog profitera. hvala. pozdrav.
nije al mislio je na dzenazu zajedno sa bakirom.to mk smeta a inace nek se vozaju
Moj Komsicu...propao si ti kao zheton....
Važno je da je SDP oslabio ovom novom strankom, još da oslabi Bakirovcina SDA,i 2 HDZ-a, svima nam bi bilo u FBiH bolje.
General Sefer Halilović je jedini koji zaslužuje vlast u RBIH a ne može od ovih lopova koji su ga htjeli i ubiti... Ali... svemu dođe kraj GENERALE!!! ;)) :)
Halilovic i Komsic bi trebali biti u jednoj stranci... obojica su Zlatni Ljljani, obojica vole Bosnu i Hercegovinu sa svim narodima... i ak se bude sranja opet svi ce za njima ici :)
A koje to iso za seferom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mladi lav pred pocetak svog prvog nastupa u cirkusu uznemireno upita svog oca: -Tata, ko su svi ovi strasni ljudi? -Ne brini, sine, iza resetaka su!!!
Jeli to Alija rekao Bakiru?
Cuj Komšiććć....hahaha....
pa eto,predsjednik si države,uradi nešto da se stanje u državi popravi
Jel stvarno mislis da moze on sam nesto uraditi? Zivim za momenat da jedna stranka sama bude na vlasti, da ne moze nikog optuziti za opstrukcije i da vidimo sta ce napraviti....
Izvini on je trenutno predsjednik drzave, ima jos dvojicu kretena pored sebe.. da mi je doziviti da BIH ima jednog predsjednika, pa ko god.. pravoslavac, musliman, katolik, ili bilo ko drugi (osim jevreja) pa nek je i crni cigan, samo nek je kako treba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svima vama kojima je ovo stanje dobro(a vidim ima vas), nastavite glasati za SDA, SDP, HDZ, SNSD... a smijesno mi kada cujem rijeci "i Komsic je u vlasti, pa nista nije ucinio". De se vi malo raspitajte koje su funkcije clana predsjednistva. Sta on moze uciniti za drzavu. Sta je to Bakir ucinio? sta je Haris ucinio? Tihic?... Komsic i DF ima moj glas. bio sam u Tuzli na ovoj tribini, i svidjela mi se atmosfera. ima nas koji nismo nacionalisti. koji smo Bosanci i Hercegovci prije svega!
Komšić je mali igrač,nije prošao u SDP-u,i dokazao da je mali,onda ga malo Ameri sad guraju,ali nema od tog nista,jos jedna stranka,jos narode para daj,itd,itd.A bili smo Bosanci i Hercegovci pa nije eto valjalo,e sad bi sve na staro da se vrati,a to ne moze,bar narednih sto godina....
Da nije prosao u sdp dobio bi otkaz, no on nije dobio otkaz,nego je dao ostavku sto je bitna razlika, jer nece da bude sa onima koji jedno pricaju, a drugo rade. Ne lazi da si bio Bosanac i Hercegovac, jer se na popisu nisi izjasnio tako, prestanite sa tom lazi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)