Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubio si na sjaju i postovanju jedini si popustio izradio si kako da ti covjek vjeruje.
KOMSICU SDA TE VOLI. STAV I FAKTOR TE VOLI. SDA BOTOVI TE VOLE. Kakvi su bakirovi tabani zeljko? Jesu li slani?
Komşioğlu radi kako vjetar puše, sve za pare
Samo pumpaš protiv Hrvata,svaki dan novi tekst,neznam šta više želis,jel da zavadiš i ovaj dio normalni ljudi na obje strane,pa nigdje nema predsjednika sa ovolikom mržnjom?Daj prestani više u ime onih koji bi htjeli normalno živjeti u ovoj državi,naprosto prestani mrziti!
DOSLO VRIJEME DA SE PLJUJE PO ONIMA KOJI NE PRAVE RAZLIKU IZMEDJU PRIPADNIKA RAZLICITIH VJERA, NARODA I SLICNO, A UZDIZU SE ONI KOJI DA IMAJU SVOJE STADO OVACA KOJIMA CE VLADATI, KOJI POSTADOSE MILIONERI I ZA KOJE SE VEZU KOJEKAKVE AFERE. OVA ZEMLJA ZASLUZUJE DA SE RASPADNE.
A sta ces ti traziti,nesretnice,sta ces ti traziti?
Zaiskali ste, evo vam ga
Sto ne mogu ovih "patriota" sto se svako malo slizu u koalicije sa onim koje prije toga mjesecima i godinama pljuju. Politika je kurva, ali ipak treba imati granicu. On je nazalost pokazao suprotno.
Svaka čast ljiljane uvehli, vidi se da si još pod temperaturom pa bulazniš! Neka ti Sebija obloge od loze na noge stavi!
Gosp. Komšić , nakon svega što se dešava zadnjih mjeseci , a upereno je protiv BiH , Vi i gosp. Đaferagić bi odmah trebali " zamrznuti " svoje djelovanje , dok "stvarni garanti " Deytonskog sporazuma , ne odgovore šta uraditi sa ; licem sa crne liste koje radi na disoluciji države , štovateljima UZPea i naci-fašist. politika , negatorima genocida , negatorima odluka Ust.suda , nelegalnom uspostavom "rezerv. policije" ..itd , jer to je njihov mandat i bez toga nema naprijed.
Gordana Tadić, glavna tužiteljica je prva rođaka optuženog Mate Đakovića, te rođaka drugog stepena Mije Krešića, drugog optuženika u aferi vrbovanja selefija. Zar iko normalan može očekivati neki drugi ishod od ovoga. Zašto bi Gordana podizala optužnicu protiv onih koji su je doveli na tu poziciju da im štiti leđa?!
Hrvatska je davno prozvana u EU da su na fasizoidnom putu. Slijedece ce ih prozvati da su na teroristickom putu.
Komsic je jedini stvarni borac za BiH. To se vidi po njegovim stavovima i reakcijama. Bakir palamudi o rezervnom sastavu policije a Dzaferovic suti ko pi cka. Komsic je ucinio dobru stvar sto je usao u vlast sa SDA je je u vlasti potreban makar jedan stvarni borac za BiH.
Udaranje po prstima, prijetenje...i ostali marifetluci....mahalska prica jednog drzavnika. Pa Bakir i Dodik bar znaju sta hoce....ti bi malo bio TITO malo lizo Bakira. E nemere ljiljane. Ima jos LJILJANA.
Kad Vi progonite BH gramane to je uredu, a kad neko drugi e to nije dobro, jel tako?
Jadu jedan Koka pozivas Pa direktor OSE reko nema djelovanja Hrvatskih obavjestajaca
Ovo sto hapse od jutros da nisu i Zeljka uhapsili posto je on elitna prostitutka 😂😂😂
Definitivno je jasno ustase se boje bradonja pa pokušavaju na sve načine da kontrolisu i kompromituju bh prostor predstavljajući ga kao teroristički( tamo gdje žive Bosnjaci) , ali dobro je to samo nek nastave moglo bi im se obiti o glavu, jer nemaju muda pa sve mucki rade.
Sad ce Kolinda da odgovori u svom znalackom stilu.