Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF se bori za promjene, a u te promjene spada i Radoncic i njegov SBB. DF nema veze sa Radoncicem, ta dva pojma su ne spojiva i ne maju dodirnih tacaka. Odlucno u promjene
Ako su promjene kao sto su bile za ovih 8 godina Komšićevog ljencarenja u fotelji,bolje da ih i ne bude !! Pojavio se par puta u medijima,čini mi se za Božiće i još dva puta kada je nesretno pao ... ;)
Komsic nije samo 8 godina u fotelji, nego 15.. .podsjecam on je bio načelnik Novog Sarajeva, pa bio ambasador, pa gradonačelnik Sarajeva...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tučeš li ženu još g. Suljagiću,a ti g. Komšiću ideš li još na kolekciju savjeta kod Pape? sve dok takvi kao što ste vi žele da preuzmu vlast nama u ovoj našoj lijepoj domovini neće biti dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A g-din Begović obišao onkološku. Ljudina i gospodin bez granica.
Jarane, "ilkbahare", toliko si ili zaljubljen u Komšića, ili toliko loše plaćen od strane onih koji i njega guraju i finansiraju, da ne znaš osnovne stvari vezane za Komšića. Evo ti linkovi na intervju u Slobodnoj Bosni (VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=3PAxWNhAUEg http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14542/komsic_najavio_savez_df_sbb_radonchic_je_jedini_politichar_s_kojim_mozete_dogovoriti_promjene.html) kada je Željko Komšić izjavio da mu je Radončić i SBB najpoželjniji "neženja" za postizborni "brak". Rado bi se Komšić sada distancirao od RAdončića i zato se poćeo uvezivati sa Strankom za BiH. Ali, to sve samo pokazuje koliko je on nezreo kao političar, a pogotovo sada kada sam mora odlućivati i kada nema Lagumdžije da mu govori šta i kako da radi.
Željko Komšić svoju "velićinu" pokazuje na malim stvarima: - Laže lako provjerljive podatke u biografiji. Tj. završeni 4-dnevni kurs navodi kao da je završio čitav fakultet. (http://www.predsjednistvobih.ba/biogr/?cid=8148,2,1 http://gls.georgetown.edu/alumni/gls2003) - Laže narodu koga hoće, a koga neće kandidovati samo mjesec dana prije objava kandidatura (video: http://www.youtube.com/watch?v=h6RGgxSyIU4). I zar je ovo čovjek koji kao donosi neke promjene? Jest, ali za organizatore i finansijere raznih nevladinih organizacija iz zemlje i iz vana.
Potrcko!
X SDP, X Bakir Hadziomerovic, a ovo ostalo je sve prazna prica i obecanja, i ponavljanje obecanja pred svake izbore i luda radovanja. Nisi od juce u politici nego ima mnogo godina!
Moze li komsic objasniti sastanak sa Covicem i neki veliki dogovor, da nije prodaja pod drugi put Hercegovine, jednom nas je SDA prodala!
Suljagic sad fol uci Fatihu a dok je bio sa Zlatkom u SDP-u htio ukinuti vjeronauku i nije smio javno prouciti Fatihu. Kakva je ovo prelivoda i lazni bosnjak.
...opet pozaspali ovi sdp-ovci...svega 84 komentara :))
Citam komentare, bore se za promjene. Pa 15 godina je konkretno zeljko na vlasti, nigdje promjene ne vidjoh...
...ma, moraš znat čitat, to ti je "između redova" :))
Mozda promjene dodju poslije jos 15 godina na nekoj funkciji :)
Koliko je SDA jaka realno. Jesu li skupovi ogledalo snage. Po meni -nisu. SDA je slabija nego 2010. Tad su osvojili oko 190000 hiljada glasova a ove godine ima dajem oko 150 000. Pogledajte facebook preporuke od juce, npr: O Emiru Suljagicu: 1485. Dennis Gratz: 896. BPS: 511. O svedskoj ministrici porijeklom iz BiH 409 a o Bakiru Halalmubilosvestojenakroizetbegovicu 373. Ne shvata se Bakir ozbiljno, potrosio je sav kredit.
Nije ni tebi lako hadalju...
Ewoks, priznajem da mi nije lako. Ai nisi me demantovao. Ljubiteljima drustvenih mreza Bakir nije zanimljiv. Sta cemo sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se slazemo da zemlja ide unazad onda bi smo trebali promijeniti nesto u nasem ponasanju. Za pocetka one koji su imali poluge izvrsne i zakodavne vlasti na u drzavi, entitetima i kantonima. Inace potonusmo jos dublje.
Teleca Glava ebolirana-MUUU,imal dje kaseta,da vidim kome cu se prikloniti?!Ako ko uplati sta na burazevu agenciju,taj je najsposobniji za drzavne poslove!
#idemoraditi
U foteljama?
Suljagic uci Fatihu????...
da, dok SDA dijeli paketiće: http://www.vozdra.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/386-sda-dijeli-paketi-263-e-ko-je-bajram-dedo-niko-ne-zna
Suljagic lokadzija stari, u Delikatesnoj vazda dunjevacu dere
Radoncic tj. sandjaklija... za sad jedini prica o realnosti... sto se tice bosnjakih politicara iz federacije... Svi nesto mjenjaju ustav.. ukidaju entitete.. nekima opet Instanbul svaka druga rijec u ustima... :) to vrstu politike od dodika su prepisali :) Koliko sam pratio a jesam.. Imam osjecaj da sad ima vise stranaka iz RS da pricaju o BiH kao cjelini nego u Federaciji...