Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je predsjedniče! Samo pazi da ne ostane na šupljoj priči... dosta smo se naslušali šuplje, trebaju nam DJELA.
ZELJKO JE ZAJEBO BAKETA I DODU JEDNO PRICA DRUGO MISLI TRECE RADI...
@Domovina1234567 može to predsjednik ali samo ako ga čoviću dobro.....jer bez HDZ u federaciji ne može nista(A to im je taj tvoj predsjednik omogucio)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
federacija treba odgovoriti bar sa 3500 novih...ko ih jebe nek se manje krade i bice i za milicije
@spreca i omladinu naučiti tehnikama ratovanja zlu ne trebalo oruzja sad imamo izvozimo ga
Bravo, zub za zub!
Kao da se Željko K. nešto pita u politici FBiH !!! Znamo kako je završilo ono "po PRSTIMA" !!! Bolje bi bilo da je izučio "DEJTON" i zakone !! Ako postoji mogućnost za uvođenje REZERVNIH sastava, ZAŠTO to postoji i ZAŠTO to do sada niko nije RIJEŠIO nekim OGRANIČENJEM !!!
ŠTA TREBA DA SE PRAVI POLICIJSKA DRŽAVA , DA NAROD NEMOŽE NI DIHATI , A DA ČUVAJU OVE NA VLASTI , GRIJEŠILI ILI NE , DA BUDU ZAŠTIĆENI ! IVO JE BACANJE MAGLE U OČI, NARODE ! GDJE SI ,, RECIPROĆNI ,, ? DOSTA IGARA BEZ GRANICA , DOSTA !
PLJUDI MOI JEDNA JE JEDINA BIH PA ZAR STE TO ZABORAVILI
ZELJKO SVAKA CAST PASA VEZIRE BOSANSKI SAMO NAPRJIJED UZ TEBE SMO
Pa odgovori deder s necim. Nemas s cim? Bar se pocesljaj teke.
Nije tvoj posao da se bavis time. Gubis vrijeme i energiju na nesto sto nije u opisu tvog posla. Pocni raditi ono za sto si izabran i placen. Ako ne znas sto je tvoj posao, to je stvarno sramota. Evo da te podsjetim. http://predsjednistvobih.ba/nadl/default.aspx?id=10005&langTag=bs-BA
Netreba greškom odgovarati na grešku , več treba zaustaviti ono što je pogrešno ! Mo6da se to radi u dogovoru Tornjaka da bi se zastrašila OPOZICIJA I NAROD - GRAĐANI I OSTALI! POLITIKA JE KURVA , IZVINTE ME ŠTO LAJEM !!!!!!
Kako ispodprosječno inteligentni tip koji je uz to i pijandura može napaliti nekoga da komentariše ovako na klix-u. Koji li je to nivo inteligencije ovih komentatora u pitanju? Volio bih da znam kakvo je to herojstvo učinio pa dobio zlatnog ljiljana. Ne vjerujem da je mogao biti dobrovoljac prije moje raje (jer smo bili prvi) od koje su mnogi izginuli, a niko ljiljana nema.
"Izgleda da će se morati odgovoriti recipročno" reče i nagne jednu teretnu Sarajevsku od pola litre
Srecom pa sam mator. Hajte vi djeco (Srbi, Bosnjaci i Hrvati..ostali ne moraju) pa ratujte za tudje interes, i njihove plate, i njihovu djecu i unuke.
Evo.jednog scenarija koji je izgleda.neizbjezan ako se.ovako nastavi. RS ojača svoju vojnu i policijsku strukturu do te.mjere da odluče proglasiti nezavisnost.od.BiH. Kamen spoticanja i.problema je Brčko gdje počinju sukobi. RS treba fizičku vezu sa Srbijom i eto nas u 92.
Odmah uvesti rezervni sastav i u Federaciji,ODMAH
odmah da znate,ne primamo izbjeglice
Ovi srbi izgleda bas naumili da ratuju opet... Koji ce im klinac naoruzani civili?