Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma stabilni ste samo tako. Predsedavajuci kojeg su izabrali Bosnjaci,a predstavlja Hrvate.Ne zna da li je dosao ili posao. Ne mozete vlast formirati jos malo godinu dana posle izbora ni na drzavnom,ni na nivou Federacije. Rs je genocidna,sumska.Srbi su Vlasi,cetnici,djikani,odredjujete im datume koje mogu da slave. Ako to nije stabilnost,ne znam sta je.
@males Kolinda je nestabilna i zeljna seksa, ostalo nije bitno Vidis ono sto ti se ne svidja, standardica 😂
@males, ne znam odakle ti ideja da se iko u predsjedništvu bira kao predstavnik nekog naroda ? Zadovoljen je princip da svaki član bude iz jednog naroda, ali to ne znači da on predstavlja narod. Članovi predsjedništva se biraju na osnovu ideja o vođenju zemlje, a ne da budu predstavnici određenih naroda.
Okle Želje, zar nije otišao na hadž?
BiH je stabilna zemlja? Po čemu je stabilna, zato što nema zemljotresa???
Kolinda G.K. je zvaničnik/ predsjednica zvanične politike prema BiH koja neodoljivo podsjeća na Hitler-Gebels politiku prema Jevrejima i Čehoslovačkoj npr. Ta politika laži, podvala, otimačine i mržnje je predugo na sceni i propagira samo i iznova i veliko zlo i nove otimačine.
E ako nas ovaj ne odbrani od napada ne znam ko ce? Primitivci!
Šta je Bošnjo.... boli istina, svi ste se digli i lajete a ne rješavate probleme...
U ovoj drzavi je stabilan samo politicki lopovluk
Zuta kokoš prestala nositi jaja, ali ipak kokodače da sakrije uzalud pojedeno žito..
jok ovdje je IDEALNO
Tako to rade oni koji imaju najviše problema...."kod nas je idealno a susjedi retardirani"!!!...E, tako je pametnice..plava!!
Svaka čast predsjedniče ali imam jednu primjedbu zašto samo izjave i saopštenja ,treba nešto konkretno kao naprimjer protestna nota ,pozvati ambasadora na konsultacije itd
kolinda starleta na o´pocetku svoje diktature mi je bila skoro pa simpaticna a vidi kako sad pokazuje pravo lice. Bosnje ajte u rvatck da vas jos vise ponizavaju. Ja samo prestao ici kad je qurvetina kod koje sam uzeo apartman od 90 eura po danu upitala mene pa postoji li bosanski jezik.
Nazivali su je kraljicom Balkana, ali dzaba ksenofobna klosarka ostaje klosarka! Da se ja pitam, poslije ovoga bi bila proglasena personom non-grata, ali jbg nije do mene.
Ovo nasi politicari trebaju reci Kolindi i Izraelu: “Prema podacima kojima raspolaže Svjetsko središte sjećanja na holokaust, Yad Vashem u Jeruzalemu, od ukupno 37 hiljada Jevreja koji su do rata 1941 živjeli na području NDH, 30 hiljada je ubijeno”.
Ovo stanje, nazovi mržnje, podgrijavaju političari kojim je cilj nanijeti joj šteti a sebi namaknuti neku korist. Rjesenje je iskreno pogledati u proslost i okrenuti se budućnosti.
Koliko Bosni rade o glavi raznorazni Kitarovići ona ne da je jaka nego najjača na svijetu. Mnoge zemlje ne bi mogle funkcionisati nikako a ona ipak gura i izgurace ako Bog da. To je zato sto je vole patriote svih nacija. U BiH da ti bilo gdje zatreba neka pomoć naći će se veliki broj ljudi koji će priskočiti.
Sve dok su na Balkanu na vlasti kriminalne politike koje uz to veličaju okupatore ili domaće izdajnike, nema tu sreće, ni napretka!