Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic je najvise zeznuo Bosnjake pa tek onda Hrvate neviđena steoticina ko i Bakir, najbolji prijatelj Srbima ko i Alija sto je bio
Iskihat ce Bosnje izbor Sejde u narednim godinama.
To vazi za sve i do jednog na nasoj politickoj sceni a ne samo za ovog. Bilo kako bilo, lik se bar sluzi normalnim rijecnikom a ne kao Dodik koji izidje pred kamere i kaze yebite se, vi ste sranje ili gusla pod satorom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dodik je pitao dve legitimne stvari.zasto kosovo moze da bude nezavisno a RS ne moze.i da nije legitimno da komsic predstavlja hrv izabran muslimanskim glasovima i da ga vecina hrv u bh ne smatra svojim predstavnikom.a komsic gradjanin koji je ljubio titovu sliku ko zena napustio sastanak.tako ga savetuje ceda.nadam se da mu komsic daje neki evro da ceda potrosi u srb i puni srb budzet.neka korist i od njega
Bravo Gromado Patriotska...
To svi znamo Sejdo, kao što znamo da si ti dosadni uhljeb, šaner, mahalaš, ćumur-koks.
Ništa nije novo da ti prelijevaš iz šupljeg u prazno,nemaš riječi nemaš odgovora nego kao malo djete se povlačiš umjesto da budeš kao Hrvat pa da lupiš Šakom od hastal te iskažeš svoj stav.
Kaze nece da reaguje, ali da je na mjestu stranaca, onda bi reagovao. Mekusac.
ljudina
E da se i ja jednom slažem s ovim Zekerijahom ali baš do kraja. Čovjek kretenu reče da je kreten
Svi su oni primitivci
U pravu si Zeljko nevjerovatna je cinjenica kakva seljacina ih predstavlja uzas zivi...
Dodik je primitivan ali zastupa svoj narod a ti si kukavičje jaje od sda.
Apsolutno tačno. Nažalost primitivizam i lopovi su pošta pošast ove države. Vodeći i najveći konzumenti su šefovi samozvane vođe naroda, sada na vlasti.
Našla k*rva zločinca da komentariše hahaha
Realno, Dodo jeste primitivac. Ali da mu to kaže baš Sejdo, e to je paradoks i to baš paradoks 😂
Djikan nam predsjednik, mi smo mnogo nesto merhametli narod da ne kazem glup. Siptari bi to dosad ugruvali negdje u jarku.
me ne možemo svoje domaće izdajnike PRODAVAČE REVIZIJE da ugruvamo a da gruvamo tamo neko laktaško govedo. de ba PRVO VLASTITI PRAG DA OČISTIMO SA GENOCIDAŠIMA I UZP POKLONICIMA ĆEMO LAKO
Nažalost, BiH plaća tri primitivca, a još kad se doda tvoja legitimnost, onda imamo i nemoralnog primitivca , a ti su najgori.
Tako je ljiljane⚜️⚜️⚜️ Samo sabur!!