Komentari (1283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odradio 2 mandata po 4 god, i naravno nista nije uradio pozitivno za BiH. Nakon toga izabran u Drzavni Parlemant, ni tamo nije dao nikakav doprinos.. sad hoce jos jedan mandat da se uhljebi i onda moze u penziju... #realnost
Komsic je hrvat, covic je jugosloven, jedino ako se nije drugacije izjasnio na zadnjem popisu.
Kojeg je potpisao opet cirilicom?
To je samo jednom prošlo i više se neće ponoviti. Šta se može desiti ,to je da se ovom potezom oduzme dosta glasova bošnjačkim kandidatima koji bi mogli zamjeniti Bakira. Pamet u glavu Bošnjače prave nam opasne zamke.
Nista licno, postujem covjeka.. bio si vec 2 puta ne bih nikome dozvolio da bude vise od dva puta.. kazem postujem covjeka, ali i da bude izabran nista novo se nece desiti
troll lololol..
Hrvati će očito glasati za Dodika
Ubleha i od covjeka i politicara,malo je Bosanac i hercegovac,malo je Hrvat i tako u krug,lova je cudo,on da ima obraza davno bi se povukao,ko i svi ostali,nista ni od jednog,samo Cormackova i Hann se pitaju,svi ostali mozete kuci. U BiH se odrzava tzv. kontrolisani haos,i naivno je misliti da ce neko donijeti nesto dobro,nece,jos nije vrijeme za to.
dok je ovakvih "finih"komsija nikada nama nece biti bolje....
Daj Željko ne seri. Evo ja kao Bošnjak i oficir ARBiH kažem da niko normalan ne treba da glasa za tebe. U normalnoj zemlji bilo bi sasvim OK ali realno čovječe tebe podržava 1% Hrvata i to što ti radiš je samo inat a inat nikad ništa dobro nije donio. E evo ja te molim da to ne radiš. Ako hoćeš kandiduj se kao Bošnjak ja cu prvi glasati za tebe. I sam znaš da je ta pozicija bezvezna a tako samo doljevas ulje na vatru.
i ti kao bosnjak i oficir imas zagarantovano 1200 km pemzije , a od skole imas 4 odlaska u Travnik .
Pa ne blokiraj,hahahahahhaah!
Nego šta, nego se kandidovati!
Komsic for President !!!
ja imam pravo da glasam za koga mislim da glasam... nadam se da će Dragan Ćović dobiti tumor i umrjeti u mukama
Hahaha, koga će on zastupati? Pedere i lezbe??? Bit će kandidat sa najmanje osvojenih glasova u povijesti.
pa dobro brate,ovim "povijest" si dao do znanja da ces ti glasat za covica
@kingalem Naravno, a do tada će se usvojiti izborni zakon tako da se za Komšića ni neće moći glasati. Šteta tvoja.
Bošnjaci ce opet da izaberu Komšića u predsjednistvo, jer je covjek vec bio na toj poziciji sve te godine i "toliko toga dobrog napravio" za ovu državu. hrvati ga nece priznati,, negirace rezultate izbora, pisace kojekakve apelacije, doci ce do krize vlasti i najmanje dvije godine se nece nista raditi, smao politizirati. u glavnom katastrofa.
Ili to, ili će Hrvatima konačno dozlogrditi i proglasit će neovisnost jer 90% Hrvata Komšića prezire. Ovo već postaje opasna igra.
a inace se fol radi nesto, osim politiziranja. Covic je ljiga nevidjena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema dobrog političara u BiH
Odlicno, bas mi uljepsa dan :) Sad fino Komšića u predsjedništvo, i mirna Bosna sto se tice treceg UZP entiteta, mafijasko-ustaškog. :)