Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nabijem ja prvo tebe - glasala raja za njega pa udje u koalicije sa strankom za koju ta ista raja nikada ne bi glasala Onda nabijem ja isto tako Radoncica - covjeka koji vec pet godina pljuje po toj hebenoj SDA, ne mozes otici na portal avaza a da bakir izetbegovic nije hraknut na naslovnoj stranici, a sada u zadnjih 15 dana ga kiti FUJJ Onda nabijem poslije svega toga sve vas politicare !!! FUJ FUJ FUJ
Nabij ti prvo nas. Da mi nismo ovakva gamad, nebi ni oni bili. Nisu ni oni pali s' neba.
Nije se rodio taj koji je narodu ugodio. Before elections: "Niko ne valja, svi su isti, bla, bla, bla..." Day after: "Bakir Izetbegović - 270.000 glasova, SDA, HDZ i SNSD pobjedničke stranke. Nama je lijepo, taman kako smo zaslužili...
E moj Komsicu, pa kupio tebe Dubravko u izbornoj kampanji, a ti mu uzvratio mjestom u glavnom odboru, pa sad zari i pali po Klinickom centru, pozivajuci se na tebe licno , Rusmira M., gle cuda opet clana Glavnog odbora SDP-a,prijeteci svima koji nesto zinu protiv nastimanih tendera za njegovu firmu. Ljevica je vec ujedinjena na ovom poslu, a ti si na sve stavio svoj potpis, naravno gdje drugdje nego u kafani, ovog puta u Pivnici HS.
Adi666 Narod je konstitutivan sa deset procenata i više! Ispod toga je nacionalna manjina. Zato nemožeš, da zvanično vidiš rezultate popisa već dvije godine.
Ako nisi upućen, pitaj Mandilovica i Šefa ti kabineta Ibrovica , kako se pare uzimaju i kako se tali, promašaju politički !!!!
У ФБиХ је "опозиција" а не смрде им паре предсједника и пратећег особља, и по којег министра.............али на нивоу БиХ се играмо са другом рајом ............јао Боже колико јадно
edys Priča praznim glavama je svako - prazna priča! Pričom o zlatnim kašikama lahko se napune prazne glave!
Daniel's Jack E, jesu obojica branili podrume čitavi rat, a i trezore " brane " brane dan - danas!
Ko o čemu, kurva o poštenju
Mijenjaj narod Zeljko, ovaj te nije zasluzio!
okamenjeni_vuk Pojasni - mijenjaj narod?!?! Previše je dvosmisleno!
Demagoska fronta...
Sin_BosnePrkosne Neka, samo se drži osovine zla; Žuti, Fahro, te Dragan Soko i Mile Ronhil. Do Proljeća če što zajahati, što prodati i na kraju i Državu dovesti u stanje Grčke. Nezasiti su i to kriju iza ujedinjenja Bošnjaka, Srba i onih 7,2% Biće ti opet drž gaće - drž pušku!
Ovaj covjek samo u prazno prica, uradi nesto konkretno jbo te prica vise...
@neko_iz_mase2 i @sin_bosne prkosne, hajde mi recite za koga vi glasate, ako vam DF i Nasa Stranka nisu dobre. Hajde napisite to, pa da ja vama sastavim spisak "ukratko o SDA(iako bih pisao 2 dana, najmanje", ukratko o SDP, ukratko o SBB".... CEKAM ODGOVOR.
Demokratska fronta nije podržala niti jedan zakon iz Reformske agende. Jedino što su uradili je to da su zauzeli pozicije koje ne puštaju niti pod koju cijenu. To je njihov princip. Komšiću, gdje ti je patriotizam? Zašto radi fotelja blokiraš državu? Zašto vlast i odgovornost ne prepustiš strankama nove parlamentarne većine ? ŽELJKO KOMŠIĆ-Čovjek bez ikakvih rezultata u radu.DF-Stranka bez glave i repa, otpadak SDP-a
Ko je napisao " reformsku agendu" - po čijem ukusu? Ako neznaš, ukazat će ti se u liku i djelu Dragana Sokola i Mileta lopuže!
DF nije ni za obdaništa...............
Čudan čovjek u svakom slučaju. Dva mandata bio član Predsjedništva ispred hrvatskog naroda koji ga nije izabrao. Sad kroji sudbinu bošnjačkom narodu igrama bez granica, čas u vlasti, čas izlazi iz nje i kecaće ih sigurno cijeli ovaj izborni period. Da Srbi ne bi likovali, Komšić će i vas predstavljati kad tad bar jedan mandat, jer on nikad nije siguran, pa eto, bio u SDP-u - izlazio uplakan, Lagumdžija ga potapše po potiljku on se vratio, pa opet izišao... Napao Baketa javno na TV da ga je babo držo u trezoru, pa opet ušao u koaliciju s njim, pa onda opet raskinuo, pa izišao iz vlasti... Pa opet ušao pa opet izišao... Dosljedan u nedosljednostima.
Nece kaze nista,al sam Fotelje ne da !!
Sudbinu Bošnjaka pokušavaju da skroje Žuti i Šćepo. Al im stalno fali kvalitetnog štofa. Sada pokušavaju da preko leđa Bošnjaka i ostalih da nabace mišiće i pomognu Draganu i Mileti - neće moći!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)