Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravoslavni teroristi, nikako da se dozovete pameti
Nisu oni pravoslavni neho ortodoksni teroristi
ŠTA OČEKIVAT OD GENOCIDNOG NARODA,SVI SU KRIVI,SAMO NE ONI..
Jedini zlocinac je Kurti i niko vise a Cijanovicka je svesna toga i tu je da podrzi Vucica
Kurti je olos I govno raspalo krivo za sve!!
Kurti je olos I govno raspalo krivo za sve!!
Napokon neko da nas podrzi i da kaze svoje iskreno misljenje
Kurti je glavni krivac za stradanje neduznih ljudi jer svojim terorom i sirenjem mrznje prizeljkuju sukobe.
Od kada se teroristima izrazava i upucuje sucut . Neko je svojim izjavama ipak uputio saucesce . Samo se treba malo razmiisliti da bi ga razumio .
Za 30 maraka, litar cole i 4 sendvica sjede jarani njene djece na Klixu cim se pojavi nesto o njoj hahaha koja je ovo primitivka. Izgleda da ovi sa jednim nesrpskim roditeljem/djedom moraju najjace da mrze i tako se dokazu. Citam nju, citam Djokovica...koji odron od karaktera.
Bolesnica vodi bolesni narod
Da bogdo mi imamo kurtija
Dr*nfuljo otrcana ima li grama morala?
Tivra 🐴 vugla..pliiizzzz!
Haha, samo 150 botova dislajkuje. Zar ih nema vise sns? Hahahha kako su ofirni postali. Zar nemaju svoj portal na kojem ce komentarisati?! Hahaha kako su jadni. Sandzak i Vojvodina republjik ako Bog da. Srbija nikad manja nije bila. Hahahaha
albanski pencilin treba da naucimo i izucimo
Stas od kobile drugo ocekivat?
Žena debillllll
Ovi sto su udarili minus nek se dobro napuse kad brane nesposobnu koja nemoze i nebi postajala da nema Dodika. Sad opet udri minus😎🤣