Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako ružna i odvratna žena 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Zamislite Zeljku pored Kolinde.....prva bi pored druge bila jos ruznija, a druga bi pored prve bila jos ljepsa....uglavnom kazu da svako dobije lice kakvo zaaluzuje
@KevinGarnett21 Kad ga vidim ja odmah blokiram
Ljepotica!
@inspekt Sa kitom
vi takozvani politicari samo shvatite jednu stvar, vi ste samo jedna sekunda u vremenu i Bosni i Hercegovini. doci ce novi bolji ljudi..
Moj Zeljko jarane vi ni svojima ne odgovarate,nesmiju da kazu a dvije trecine pravoslavnih u Bosni i H,mrzi vas,samo vi to necete da vidite,ja prvi!
ne odgovarate ni jedni ni drugi nikome Zeljko pa sta ces eto nas gdje smo
jeste li vi vlast BiH ili Srbije...pitajte se
Pa naravno da ne odgovara rugobo ružna haha
A necete u NATO
Da te hoce neko koknut zbljoho
Samo fašistima odgovara SNSD na vlasti.
Kad Dodik trpa ovde ona dipra ko konj
Vi odgovarate samo divljim prasadima u Republici Šumskoj.
Hoce na prevaru vlast da jos vise sruše BiH a neće u NATO pa mamu vam vlašku.....
ZAMISLJAM.KAKVA BI SE PRIKAZA RODILA KAD BI SALKICA OPLODIO OVAJ ZELJKO.
ZAMISLJAM.KAKVA.BI SE PRIKAZA RODILA KAD BI OVOG ZELJKU OPLODIO SALKIC.
SAMO.NATO PA ONDA PRICAMO DALJE JARANE
@prstenDy ....raspori stomak malom Slobodanu Miloševiću ili...? @ElfetaQueen1...a tebi Elfeta aferim za prvu funkcionalnu mašinu za putovanje kroz vrijeme...PS..hajde života ti dok si tamo, raspori stomak malom Radovanu, malom Ratku, malom Garašaninu, malom Dobrici...mogao bih nabrajati do prekosutra...