Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Željko , krme te ubolo ?
Kad je tako, kako nam ona servira svoju viziju, pitam se, sto su pristali na bilo sta.Ovo sto ona priopcuje, ne treba ozbiljno svatiti.Da je toliko pametna, svatila bi da vrsi razdor izmedju svojih.Sa zeljom za moc, sluzi se prljavim izjavama.Sama podcjenjiva intelegenciju svoga naroda.Zalosno!
O konjska glavo. Kako ide. Nije valjda da se mora usvojiti mehanizam. Zar nije dodik prije izbora pricao kako je zajebao bakira. Ne izgleda mi ovo kao zajeb bakira nego kao total fuck up sviju nas. Koliko ste spremni se sageti za te pare ocito smo u teskoj je badi
De ti nama ljepotice nadji kakvo rjesenje....😂😂😂😂😂
"SitoResheto" napredne zemlje kao recimo Švicarska imaju teritorijalnu organizaciju u kojoj su distrikti, kantoni i opštine okosnica civilizacije. Šta mislite o tome ?
Ova povazdan ljuta kaj feferonka!
@vukovi..jbg. .kad ostare te tvoje prema naśima ko baba venge..a hirurgija u srbiji nikad nije bolje radila..A da ste dobri nebi vaśe trażile toliko baliski kur.c😉 Osunećen ćist i močan. Sam upitaj stare dali je joj njezina stara,tvoja baka pričala kako je turski dobar..
Željka čita komentare na klixu i to je razlog što sad malo bolje izgleda. Pozz za Željku.
Vrati konju glavu..........🐴🐴🐴🐴🐴🐴
gdje si jarane, sto si mi se nesto proljepsao...
gadno neko ukrstanje bilo, malo vuce na konja
Predlazem da ubuduce kada objavljujete vijest o Zeljki Cvijanovic, ne stavljate njenu sliku..bar ne ovako slikanu iz'bliza...dan ste mi pokvarili!
U svakom slucaju bolja riba od Majki Srebrenice.
@tender naravno ali u kategoriji muskaraca 40+ :) :)
Jel ovo stara vijest ili Željka nešto nije u vinklo?
Sto mi se Željo nesto proljepso u zadnje vrjeme
Lutko... sa naslovne strane...
zafalilo para majmunima i sad se sve moze usvojiti... e glupi narode ...