Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željka Cvijanović: Dodik moj prijatelj nikad nije bio
Kako su krenuli uskoro će bismilom počinjati govore
znaci Zeljo je skontao da treba da bude "umjeren" da bi preuzeo stafetu od Milojka, a kad to jednom uspije postace ko milojko. Milojko je isao u Rusiju da sredi kucu jer uskoro seli. Tamo ga niko nece ganjati ni za sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako su ove izjave tačne....Koliko ljigav morsš biti pa izjaviti da nije bilo poricanja genocida? Pa tvoj šef to radi svakodnevno,. Licemjeri ljigavi.
Prepala se. Havala Zana Bajric. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/advokatica-bh-porijekla-porucila-senatoru-da-je-trebalo-onemoguciti-posjetu-cvijanovic-sad-u/211206049
Hahha pa stvarno ovi srbi moraju priznati da vole lagati. Poducio ih Dobrica Cosic. I vidi ti nje, a kakvu agendu prate ambasadori BiH koji su srbi.
Hahha pa stvarno ovi srbi moraju priznati da vole lagati. Poducio ih Dobrica Cosic
Izgleda, da je ovu Cvijanu mama rodila na pakaš, koliko joj smrdi priča
Spisak delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine države Bosne i Hercegovine, koji su glasali protiv zakona o zabrani negacije Genocida i Holokausta i koje treba staviti na stub srama. Srpski delegati (SNSD i SDS): 1) Dušanka Majkić 2) Mladen Bosić 3) Sredoje Nović 4) Lazar Prodanović 5) Nikola Špirić. Hrvatski delegati (HDZ): 1) Dragan Čović 2) Lidija Bradara 3) Marina Pendeš
ma sad će se dotična vaditi da ni ona to rekla, pogrešno su to novinari naposali, ovi pogrešno preveli. Standard od ubleha političara PC -a
Po njenom su jednako zrtve zlocinci koji su ubijeni nakon sti su pocinili silne zlocine i zrtve tih zlocinaca, ubijene zene i djeca
Cinjenica da se neko nalazi na celo entiteta koji je nakon sto su istrijebljeni Bosnjaci i Hrvati proglasen Srpskim znaci prihvatanje rezultata genocida kao legitimnog srpskog sredstva za ostvarenje velikosrpskih ciljeva. Ovo je cinjenica sa kojom ce se Srpski narod kad tad morati suociti.
Sramota je da Izrael prima u vizite predstavnike RS-a koja je nastala genocidom, pa im jos i dozvoljavaju da svoj genocid peru pred njihovom javnoscu. A jos je veca je sramota tog naroda kada bjelosvjetski genocidasi vjeruju (ili cak znaju) da uprkos svom genocidu mogu dobiti njihovu podrsku ako prethodno obidju Ausvic, odnosno pokazu da njihov genocid nema veze sa sa onim izvrsenim nad Jevrejima. U pitanju su muslimani. Svijete probudi se, zar ne vidis u kakvom blatu se valjas.
To mijenja dlaku ovisno o okolnostima. Vučić je izgubio Trumpa, a sada su u Njemačkoj na vlasti socijalisti koji znaju kako sa beogradskom bagrom. Putinu je bitnija trgovina sa SAD-om oko Ukrajine nego Dodik.
Žeki sad tvrdi da ne poznaje dondona. Dondon tvrdi da ne zna sam sebe. Politika je u svjetskim okvirima postala umjetnost nemogućeg. Uvjeri se sam da ono što vidiš i čuješ svojim očima i ušima, da je to samo tvoja individualna precepcija, ono dokle možeš dobaciti sa svim svojim željama i nadanjima. Nema druge, svet je ipak ravna ploča. Kakva količina laži i nemorala. Na sve strane.
Bosanski pravoslavci iz RS-a sami sebe lažu i u javnosti govore da im ne smeta sadržaj Inckovog zakona, nego im smeta što je nametnut. Pa ako je tako neka predlože isti tekst Inckovog zakona Parlamentu BiH na usvajanje i neće više biti nametnut. Stvarno su naivni ako misle da će svijet povjerovati u ove njihove laži i obmane. Sa ovim su stvorili kontra efekat u međunarodnoj javnosti koja je shvatila da se oni bore da mogu negirati genocid i veličati ratne zločince.
The good ending
Sami sebe lažu, govore da nije sporan sadržaj Inckovog zakona nego je sporno što je nametnut. Pa zar misle da je svijet toliko naivan. Eto ako im smeta što je zakon nametnut
Počeli su iskakati jer 🚢 tone😂😂😂😂