Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kredit za dijeljenje plaća?? A da možda kazne one koji su odgovorni da se ŽRS nalaze u ovom stanju? Da možda istraže tko je pokrao milijune iz ove kompanije? Da možda dovedu sposoban menadžment koji će poduzeće izvesti iz krize? Da možda uspostave koju putničku liniju, a ne da im federalni Talgo vlakovi prevoze putnike?
Snasao se Mujo/Jovo, prodao kravu, kupio sijeno za zimu. Sta cemo onda za iduce plate, za sve radnike Zeljeznice? A sta cemo za novac za penzionere ZFBIH i ZRS? Preduzece ne uplacuje novac dok se neko ne odluci penzionisati, pa onda kad se preda zahtjev, mora se cekati da oni plate sve na komad sto duguju, da bi se isplatila prva penzija, da ne kazem ostalo. Nemojte lajati da zeljeznica zaradjuje samo na prevozenju putnika i robe. Administracija prezasicena, a pruznih radnika fali.Standardno.
Sadekatul fitr.
Sazrele za ukidanje!Iole normalan uposlenik napusta i odlazi za sigurnijem
samo ici iz bosne
Ja bi rekao prije dasu se termini primakli drugi dugiva koji se moraju isooštovati bankama!! Kredit na kredit da bi vratio predhodni kredit d kad seto mozetako izdrzati budemo vidjeli!!
Samo u jos veca dugovanja
Legle se kotile se hahahaha