Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami kako je krenulo bice krvi do koljena. Ovo oko zeljeznica nije nista ako se uzme u obzir da u manjem entitetu ima vise penzionera nego radnika. Jos koja godina i svi oni odose za beograd trbuhom za kruhom. Doda je car. Obecao otvaranje aerodroma u Trebinju a onaj u Banjaluci mu pravi 4mil KM minusa godisnje. Lafo hoce autoput do doboja. Na webstranici potpisani predugovor sa kineskom firmom dug svega 4 lista. Ma nema, Doda ce to da napravi. Dao rusima nekakv Eco Certifikat za rafineriju u Bosanskom Brodu a pogusise se koliko smrdi. Jedino mu pomaze nacionalizam, jer glupane samo to i zanima. Al vrijeme igra protiv geno.cidasa i sve je manje imovine koju mogu zaloziti tj. prodati.
Sa Dodikom u propast, kako to ne vidite. Okanite se svojih vodja -\"ideoloških\" -\"ispravitelja historije\".. Njegova je historija \"Velika Srbija (kroz krv)\" a bili bi podređeni da smo u Jugi, kao što i jjesmo bili. I svako malo rat, kada bi Balkan bio u stanju da umjesto ne svarene proslosti proizvede visak knjiga, onda bi sigurno znao da smo blizu astronomskog otkrica i drugih zivota. BiH je postojala odavno, nacionalisti vam truju um, \"ispravljaju\" VAM ZIVOT Naučna-funkcionalna osnova je da se BiH podjeli na 4 makroekonomske regije koje odgovaraju historijskom, ekonomskom, kulturnom, geografskom, ekonomsko geogr i svakom drugom razvoju, saobracaj itd.): 1. Banjalučka (Bihać, Drvar, Jajce..) Više od 1 000 000 stanovnika 2. Sarajevska (i Zenica...) Više od 1 400 000 stanovnika 3. Tuzlanska (Brčko, Zvornik...) oko 1 300 000 stanovnika 4. Mostarska regija (Trebinje..) oko 500 000 stanovnika Entitet je najveca laz. Do sad smo mogli biti Austrija, probudite se!
A ja stalno govorija Silajđiću, Duduku i Čoviću da se ne zajezezavaju. A što ćeš: DOMUZI OSTAJU DOMUZI!!!!
zivio Dodik 100 godina ha ha ha
Stvari polako izlaze na vidjelo. ja se bojim da za Željeznice RS kasno kao i za mnoge druge firme u cijeloj BiH. Vjerujem da možemo očekivati sličan scenarij i u Federaciji, a eskalacija nezadovoljstva se može očekivati na proljeće. Do sada niko nije kriv za sunovrat BiH, narod strplivo čeka (šta ?), a prolaze dani, godine i život... Putij Evropo !
Gdje su oni sada sto govore zivio Dodik, eto im Dodika HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sad ce Zeljeznice Federacije pustiti moderne Talgo vozove pa se komsije iz manjeg BiH eniteta mogu voziti u njima. :)
To je njihova vjera svetosavska bolje nemaju gora bit ne može.
Kakva njihova vjera,,da su bili pravi vjernici nebi nikada onoliko zla napravili....
Još malo pa će vas vaši voždovi istopiti u sapun da istisnu i zadnju kap iz vas. I treba vam bijedo kad ste prodali državu za vjeru.