Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljeznice FBiH su taoci jedne politicke stranke, koja je u poslije ratnom periodu infrastrukturu ZFBiH sa vrijednosti od 2milijarde km, svukla na 900 miliona km a da niko nije odgovarao za razliku koja iznosi preko milijardu km? Samo se pitam da li gradjani vide koji se kriminal krije iza ove blokade, nazvane vitalni nacionalni interes?
Zna narod ko je nama upropastio drzavu..Bojkot SDA,Lijanovici,Budimir...
Nedžad Osmanagić je zeljeznice i otjerao u debeli minus,a da li se nesto drugo mozemo nadati covjeku koji dolazi iz SDA.
Strajkuju, ali kome???? Nek idu na vrata onima koji su godinama krali iz Zeljeznica, koji su nekretnina i nekretnina kupili preko njihovih ledja... Ali nema se hrabrosti otici njima na vrata, pa je lakse doci Niksicu i njega kriviti za sve, samo zato sto je sada na funkciji... Pred ocima su vam krali pare, a vi ste samo stajali i gledali!!!
obaveza je na Upravi Željeznica FBiH, koja je podnijela ostavku, da u najskorije vrijeme, odnosno sutra izvrši prebacivanje tih novčanih sredstava, te tranše koju je Vlada prebacila i ono što su zaradile ŽFBiH kroz njihovo redovno poslovanje, da budu u obliku ličnog dohodka prebačeni radnicima koji to čekaju duže vrijeme