Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na pozdravu Zelji i CESTITAM!!!!!
GDJE NESTADOSE LJUDI U NASOJ FIRMI??? POZDRAV MUKIJU I PRAVDI STO STIZE I CC_u ZIVJELA RADNICKA KLASA !!!!!
Pogledaj ovih komentara iznad, sve sami zaposlenici uprave. Niko ništa ne radi osim što prate jel\' neko dira njihovog usr..og direktora. Doći će pravda po sve vas kad tad, pa ćete vi hale da ribate po zatvorima ili nekom novom golom otoku.
Vanredna situacija, a kad je vanredna situacija onda su ruke manje vise odrijesene. Bagru treba otjerat a dovest radnike koji hoce posteno da rade a ne da vode politiku. Pa dosta su upropastili ovo preduzece pa hoce jos. Mislim da su pretejeraki
mašinovođe ne popuštajte, očito je da je uprava stjerana u ćošak, traže pomoć vlade. Ako popustite, sljedeći potez je još gori-vaša glava je svakako u torbi. to je kao da si otišao bez naloga za ukrštavanje. kad napravite grešku, niko vas neće braniti. vas nema a porodica bijeda. ovi što su prvi put vidjeli voz i ubili duššu željeznice neka idu na konjska kola odakle su došli.vidio sam jutros u mišjoj rupi unutrašnju kontrolu.nije valjda da su se toliko prepali pa nemaju ništa da kažu.
Dosao je pravi covjek za direktora koji hoce da dovede ovu firmu u red. Svaka mu cat!!! A ove sindikaliste sve treba otpustiti....
zar ove Zeljeznice FBiH nisu odavno propale kao sto je propalo i na hiljade firmi u koje je SDA po kriteriju podobnosti postavljala svoje kadrove na rukovodeca radna mjesta ??????
krk u bulju kroz najlon kosulju...
Koji Zijo :)
Bagri parazitskoj odmah podijeliti otkaze ne cekati 28. 12.
dje ce za novu u strajk..
\"On je naveo da je napravljena lista zahtjeva u kojoj se od Upravnog odbora ŽFBiH traži ukidanje nezakonitih promjena kolektivnog ugovora, povlačenje izmjena u Pravilniku o radu ŽFBiH, ukidanje jednoposjeda te da se protiv mašinovođa koji su obustavili rad ne pokreću nikakve mjere i postupci.\" E moj Vernese, pogrešna adresa; nije više Džumhur direktor pa da tebi i onom kompromitovanom Spahiću ovakvo kabadahijsko ponašanje prolazi. Smrt fašizmu-sloboda narodu!
a i onog Spahića pi..ku isto u zatvoriti
Ovi i Gras mogu ruku pod ruku, bahato i neodgovorno, pola ih treba u startu otpustiti
Ma treba onog KLOŠARA Buljugiju zatvor smjestiti, pi..ka jedna plaćenička