Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jos jedno sklonite onu bogomolju sa Fatine zemlje kvari izgled sela!!!!!!
Pa ovaj portal ne prima ni kopiju teksta na cirilici?!!!! Srecom, za nepismene ima i latinicna verzija: \"RS Rade Ristović naplatio je 2.424 KM dnevnica, a putovao je u Solun, Egipat, Diseldorf, Vašington, Ženevu, Moskvu, Brisel i Pariz.\"
\"Раде Ристовић наплатио је 2.424 КМ дневница, а путовао је у Солун, Египат, Диселдорф, Вашингтон, Женеву, Москву, Брисел и Париз.\" Lik je carobnjak! Je li i kampovao?
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/53008/cir/Ministri-BiH-na-putovanja-trose-24-puta-vise-od-RS.html Posto nepismeni iz s-x\'a kradu sve clanke iz okruzenja, mogli bi i ovaj!
Tako se firme \"pripremaju\" za prodaju. Malo republjiki , puno šefu.
Sad ce jos reci da hoce da se ukinu i spoje sa boljim dijelom BiH...
Pa eto nije to nesto veliko ... mogu i gladni na referendum.
nemaju moj k.u.r.a.c,i danas se placa da te neko zaposli u zeljeznice.suplja ba.malo ima 1800 maraka oce 2500 u PM
samo bez panike molim!!! sve ide po planu.
ha ha ha ha ha ha Nemoj samo reći da Lištica i Duvno izgrađuju Sarajevo,kojih sve de.bila nema na netu,pa maj.mun.ne gumeni budžet ili ti proračun kantona Sarajevo je 700 miliona maraka,o čemu ti???ha ha ha,trebao si još samo dodati da nas i hranite ha ha ha,ccc koji idi.oti.zmi iz hercegovačkih vukoj.ebi.na ha ha ha
umrite gnjide....
Vidjet ćemo je li 5 posto kad bude popis. A doprinose tako što se Sarajevo gradi od njihovih novaca. E, kad tog nestane, a uskoro hoće, pitat ću te šta ćeš doručkovati, a o ručku da i ne govorimo.
Mali đoge & šagolji sa www.novinovip.azar-x.com udarnički rade na brisanju komentara, ali činjenica ostaje, ona se ne može izbrisati, a glasi: U Novom Novom P.azaru sve je u redu, ali \"manji entitet\" - e, tamo je sve naopako! Hahahaha....
sta to 5% hrvata doprinosi toliko federaciji..???
nek se presele na 24% bih, tamo ruze cijetaju na svakom pogledu. hahhaha, pa RS je jaca ako ne i duplo od sugave pederacije, tj.. muslimanskog dijela. Da nema hrvata vec odavno bi bankotirali
@Ja U kojem ti Potemkinovom selu zivis priljatelju pa da ti je u federaciji bolje nego u RS. Pa nase zeljeznice su dobile nedavno kredit od 80 mil maraka da bi se isplatila zaostala potrazivaja, a vracamo 120 mil KM. Pricekaj toplije vrijeme pa ces vidjeti demonstracije i proteste u cijeloj drzavi. Uglavnom, zalosno je ovo sto se desava; ne treba se radovati tudjoj muci.